keskiviikko 21. elokuuta 2013

Epäuskoista köhimistä

Mitä ihmettä, nyt en kyllä käsitä. Miten MUN kotona muka voi olla pölyä? ;D Ja miten kummassa tietokoneen caps lock -nappi painuu pohjaan tosi nihkeästi? Kuka täällä sotkee?! ;)
Kyllä. Yritän olla siivouspäivänä mahdollisimman kaukana kotoa. Ja se näkyy - ei nimittäin ole tullut yksiön kuurausta ulkoistettua. Tavarat kyllä saan paikoilleen, ellei jokin suurempi projekti ole käynnissä, mutta perussiivous ja minä emme koskaan ole oikein löytäneet toisiamme. Onneksi sentään käy välillä vieraita. Se pakottaa ottamaan imurin ja rätin esiin. 

Tänä syksynä ajattelin yrittää ottaa ohjelmaan monen hyväksi havaitseman torstaisiivouksen. Olisi perjantaina pitkän työviikon jälkeen rentoa tulla kotiin ja nauttia siististä pirtistä ilman paineita tehdä koko viikonloppuna sen suurempia taloudenhoidollisia siirtoja. Jos siis ei huvita. Yritän ihan oikeasti panostaa tähän. Sillä kyllä mä siisteydestä tykkään. Hirveästi. Saa vapaasti kysyä jossain vaiheessa, miten menee päätöksen pitämisen kanssa.
Tuo pölyinen Granitin lamppuketju hoitaa pikkuruisen makkarialkovin valonlähteen hommaa.  Harvoin se kyllä on päällä, sillä tuollahan lähinnä nukutaan. Lisäksi vanhat kunnon hehkulamput ovat kuumetessaan aikamoinen riskitekijä. Uutta sijoituspaikkaa olenkin jo katsellut. Pitääpä pyyhkiä samalla pölyt... :) Nuo katossa roikkuvat kummituksetkin ovat kyllä valaisimia, mutta riippuvat tässä asunnossa ilman virtaa. Läpinäkyviä pleksikruunuja, kolme kappaletta. Kaunis löytö vuosia sitten Anttilan poistonpoistokorista. Vaatetanko odottelee kärsivällisesti maalaajaansa sängyn vieressä.


Uudet seinäkaapit ovat nyt tässä vaiheessa. Järkkäily jatkuu ensi tilassa. Ja huomenna siivoan, vai miten se nyt oli. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)