torstai 6. helmikuuta 2014

Misplaced
Joululahjajulisteista toinen melkein jo näytillä. Edistystä! ;) 

Englanninkielinen verbi misplace on hurmaava. Tavarat eivät ole mitenkään peruuttamattomasti kadonneet, kun ovat vain misplaced. Tulleet laitetuiksi hieman väärään paikkaan, josta varmaankin löytyvät hyvin pian. Lohdullista. 

Jotenkin olen onnistunut livauttamaan vikapaikkaan ne pikkuiset nappulat, joilla kiinnitetään nuo mustat taustapahvit Bestån oviin. Näinpä uusi juliste roikkuu hentojen kuvakulmien pitely-yrityksistä huolimatta oven alalaidassa odottamassa, että löydän osaset ja saan painettua pahvin lasiin. Mutta ei siinä vielä kaikki. Lattialla on levällään yhden lipastonlaatikon sisältö. Kun tuota, huomenna on konsertti, ja lippukin on mystisesti misplaced... Oh, dear. :D Onneksi on vielä vuorokausi aikaa etsiä.
7 kommenttia:

 1. voi ei, toivotaan että lippu löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän täällä itsekin peukkuja sen minkä etsimiseltäni kykenen. ;)

   Poista
 2. Toivottavasti lippu löytyy! Yritä muistella kaikki mahdolliset paikat, mihin sen olet voinut laittaa ja missä kenties olet sen jossain vaiheessa nähnyt. Tsemppiä etsintöihin!
  - Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini. Toivottavasti mulla on huomenna hyvää kerrottavaa. :)

   Poista
 3. Voi sun kanssa ♥

  Toi verbi on hurmaava ja niin oot sinäkin. Mä en jotenkin osaa kuvitella, että itse osaisin olla noin rentona. "Jaa ne on piilosilla vai? No ei hätää, mä päivitän ton blogin ensin."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juuri niin, piilosilla se lippu oli. Kun aikani huhuilin, pieni kuoren reuna alkoi kurkistella paperivuoren seasta. ;)

   Poista
  2. Hyvä, että löytyi :)

   Toivottavasti konsertti on ihana elämys!

   Poista

Kiva saada postia. :)