sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Just hyvä ajelehtimisviikonloppu
Sekä lauantai että sunnuntai on tällä suunnalla vietetty ensimmäisen, suunnitellun ohjelmanumeron jälkeen ajelehtien ideasta toiseen. Tämmöisiä, ilman suuria suunnitelmia sinne tänne vieviä päiviä sattuu eteen yleensä kesällä, mutta huikean hyvin ne toimivat näköjään talvipakkasellakin. 

Yllätyslauantain suunnitelma: Mukaan kerrankin vapaalla jalalla oleva ihanainen ja brunssille Köketiin. Toteutus: Syömistä ja eläväistä keskustelua, mutta kuvia ei tietenkään ole ennen Stockan samppanjabaaria. Kuningasidean siivittämänä jatkoimme Ikeaan tutkimaan Bråkig-mallistoa. Laihana saaliina yksi rulla tapettia ja pöytäsuunnitelmamietteet. Kuvassa pukkijalkavaihtoehtoja. Pöytälevy tarvinnee teettää erikseen, kun oli tosi kapoinen. 

Ikea-bussin sijaan astuinkin henkilöautoon ja pääsin iltani iloksi tutustumaan kauniiseen omakotitaloon Espoossa. Sain lapioida luntakin, kivaa! Kuohuviiniä ja hyvää seuraa takkatulen ääressä - paras mahdollinen rentoilulauantain lopetus. Tai no, kurkkasinhan mä vielä ennen kotioven avaamista kuuluisaan yömetroon. Siitäkin tykkäsin.

Sunnuntai-ilo alkoi DocPointissa leffalla Antarctica: A Year on Ice. Hieno, ja jollain tavalla tosi paljon sitä, mitä odotin, vaikka kuitenkin erilainen. Teatterista valuimme ensin tuumauskahville, sitten Verkkokauppaan "ihan vaan pikaisesti" tutkimaan kameroita, Jätkäsaaresta rannan ja Koffin puiston kautta molempien vanhoille kulmille Ullanlinnaan syömään, Kaivopuiston läpi rantaan, Tähtitorninmäelle haahuilemaan ja ihmettelemään Sinistä viivaa, ja lopulta takaisin lähtöpisteeseen. Tuliko rämmittyä hangessa? No tuli, posket punaisiksi asti. Menikö taas koko päivä? No meni. :)
Tämmöisiä viikonloppuja lisää, kiitos. Jäi hymy kasvoille. Ihan eri olo nyt kuin bussissa perjantaina. Siellä näyttötaulukin oli mukana rankan työviikon jälkeensä jättämässä ä-fiiliksessä. ;)
2 kommenttia:

  1. Ihanan rentoa. Leppoisaa ja lämminhenkistä. Ja ennenkaikkea kiva kuulla, että oot nauttinut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä. Ilo hiipii pikku hiljaa takaisin, ja se on hyvä. ♥ sulle, aina jaksat kannustaa.

      Poista

Kiva saada postia. :)