sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Haaste: Täällä bloggaan minä



Sunnuntai-illan ratoksi, ihanan Regatta-kävelyn ja Kaisan tarjoaman herkullisen pastapäivällisen jälkeen, käyn Lauran mulle heittämän haasteen kimppuun. Mut on haastettu esittelemään bloggauspaikkani. Tässä mun koodaushoodit. ;)






Tällä sohvalla mä loikoilen Airi sylissä. Välihuomautuksena sanottakoon, että kipakka konerouvani Airi on näyttänyt kiltimmän puolensa tällä viikolla. Ei suuria ongelmia torstain jälkeen hänen korkeutensa temperamentin kanssa. Huh. 

Näkymä nörttinurkasta vasemmalle katsottaessa on tällainen. Lyhdyt ovat keittiössä, suoraan eteenpäin näkyy eteinen, ja itsehän sijaitsen siis olohuoneen sohvalla. Keittiössä on samanmoinen divaani, kuin peilikuvana tälle.




Taaksepäin kurkottaessaan näkee keittiön. Nnoin. Vähän hämärää on, juu.




Koipien suuntaan katsoessa vastassa on olohuone.






Sohvan yllä hommia valaisee rakas Tolomeo, ja joululahja (taas itseltä, tietty), Pernille Corydonin hopeinen linturiipus, liitelee lampun matkassa silloin, kun ei ole kaulassa. Joulun jälkeen se on joutunut kilpailemaan kaulaanpääsykunniasta äidin korurasiasta löytämäni Aarikan niin ikään hopeisen lammasriipuksen kanssa.




Äidiltä on myös tämä Dymon sukulainen, jonka lainasin vajaa vuosi sitten, mutten ehtinyt palauttaa. Ei olisi kyllä varmaan tarvinnutkaan. Sen lammaskorun palautin aikanani lainattuani sitä luvalla vuoden-parin ajan. Nyt saan pitää kokonaan.






Tuli tuosta "Dymosta" yksi niistä eilen mainitsemistani itkuistakin, kun tajusin, että lupasin laitteen joku päivä tarvittaessa äidille palauttaa. Tätä tämä tällä hetkellä on, mutta varmasti aika tekee hyvää ja muuttaa tämänkin purskahtelun joksikin rauhallisemmaksi. Toivottavasti kestätte vielä hetken, että näitä pikkuisia muisteluitani tänne muun sekaan sisällytän. Jutut ovat hyvin pinnassa, arvatenkin.

Mutta hupsistaheijaa, mietiskelen kuulkaa taas vaihteeksi uuden ruokapöydän ostamista! Onneksi hankin nykyisen käytettynä ja se oli hyvin edullinen. On tullut semmoinen olo, että kun mun pöydän ääressä lopulta todella harvoin syödään, voisin näin inspiroivaa askartelupöytää himoitsevana hankkia ennemmin sellaisen. Miksei sen päällä näitäkin tekstejä voisi kirjoittaa. Ruokavieraiden tullessa voisi sitten tyhjentää pöydän tarkoitusta varten ja siirtää sen esimerkiksi ikkunan äärestä keskemmälle. Mulla siintelee mielessä Ikean helmikuussa myyntiin tulevan Bråkig-erikoismalliston pöytä. Siis tämä:


Kuva: IKEA

Tuo siis, tai jokin muu pukkijalkainen vaneriviritelmä. Helmikuun ensimmäistä odotellessa. :)  


Valitsin haastamani ihanat bloggaajat tällä kertaa heidän viimeaikaisten, empaattisten ja koskettavien kommenttiensa ja viestiensä perusteella. Muutaman muun yhtä ihanan huomasin tähän haasteeseen jo vastanneen. Kiitos teillekin kauniista lohdutuksen sanoista. 


Kertokaahan kivat siis kirjoitus- ja kuvanmuokkauspaikastanne:




Uutta viikkoa kohti - rauhallista ja hymyilevää iltaa. :)


10 kommenttia:

  1. Voi kun sulla on niin nättiä siellä ♥ ihana tuo ikean pöytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Johanna. :) Tykkään itsekin näin siivouksen jälkeen kodistani aika lailla. Kaikista pikku puutteistaan huolimatta oikein hyvä paikka.

      Tuskin maltan odottaa, että pääsen katsastamaan tuon Ikean pöydän.

      Poista
  2. Kyllä tuossa divaanilla kelpaa Airin kanssa köllötellä :) Ja toi valaisin on upea!

    Mites toi seinä… Mikä maali? Hirmu kivalle näyttää pinta.
    Ja toinen kysymys… Mitä tuossa kynnyksessä lukee?

    Toivottavasti taas tää viikko on hieman parempi, kun edellinen.
    Ja pikkuhiljaa Dymosta ja muista muistoista jää kasvoille vain hymy.

    ps. Kannatan työpöytä ajatusta. Voisi olla sulle kätevämpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihme ettei olla Airin kanssa jo kiinnitytty tuohon sohvaan pysyvästi. Sen verran siinä tulee lötköteltyä. ;) Ja tuo lukulamppu oli kyllä viime vuoden huippuostoksia, ehdottomasti. Portaaton voimakkuudensäätö ym. Toimii.

      Öö, maali on Tikkurilan... graniitti-sävy, luulisin. Satavarmasti en enää muista. Mut ihan perusmaali ja peruspinta. Matta. Ja kynnyksessä on tarra paketista. "Packed with love." Taitaa olla Pakettirakkautta-tekstissä esiteltynä.

      Joo, uskon vakaasti reippaampaan viikkoon. :) Tänään lenkille, niin mieli virkistyy. Eilenkin kävely auttoi.

      Eiks tuo nyt vähän niin ku oo lupa sulta ostaa uusi pöytä? :D Kiitos! Millos muuten mennään sinne Kierrätyskeskukseen? Pitääpä sopia reissusta.

      Poista
    2. Ihanan tunnelmallista ja kaunista, kuten aina ;) paljon voimia ja muista pitää itsestä huolta <3 ja toivottavasti pian nähdään!

      Poista
    3. Kiitti, muru Pihlanen. Ei täällä kotona ulkoinen rauha juuri järky, ellen sit keksi jotain rojektia ja levittele kaikkea mullin mallin. ;D Tuu hei käymään. Laitan viestiä. Pus!

      Poista
  3. Ihana bloggailupiste sinulla on! <3 <3 <3 Muutenkin tykkään tosi paljon sinun kodista, siellä on paljon ihania yksityiskohtia. <3 Kiitokset haasteesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Miia. ♥ Joo, pelkistettyä tästä ei taida saada tekemälläkään, kaikenlaista katseenkiinnittäjää riittää. Mut ei se mitään. :D Odotan sun postausta innolla. :)

      Poista
  4. Oi jee! Otan tämän vastaan, vaikka teinkin tämän jo joskus. Silloin asuin eri asunnossa ja vaikka sinänsä bloggauspaikka ei ole muuttunut, niin asunto kuitenkin on. Ja nyt mulla on selän säästämiseksi kaksi bloggauspaikkaa itse asiassa. :D Laitan tämän siis haastelistalleni. Kiitos!

    VastaaPoista

Kiva saada postia. :)