keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Yhtä valaisinta piti toiveesta esitellä...
No kun se yks kiva Laura sanoi joskus jo ennen joulua, että haluaisi lisätietoa mun makuualkovin valaisimesta ihan vaikka omassa postauksessaan. Yritin tehdä työtä käskettyä, mutta mieli katosi ties minne. Kun nurkkauksessa on uusia tyynyjä ja sängynpäätykin on kasvanut korkeutta. Höh. Vaikea keskittyä.
On se valaisin tuolla nurkassa. Granitista ostin, tuollainen "rankemman työn valo" metallisine suojuksineen. Miksi noita lamppuja nyt kutsutaankaan. Noin, esitelty. :D No ei, näkyy se vielä tuossa alempana.
Mutta entäs mun tyynyhairahdus, johon viittasin muutama päivä sitten? Kuuset, punaset raidat, ja se yksi siellä lattialla. En tiedä, kehtaanko edes kertoa, mutta vahingossa tilasin tänään kolme uutta. Kun olivat hienoja, mustavalkoisia ja samassa pakkauksessa, ja tuli alennusta, ja... Ja ihmisen ja maailman väliin tarvitaan jotakin pehmeää! Ni!

Muistan kaukaisesti luvanneeni jotain sisustustyynyihin liittyvää, mutta jospa viimeaikaiset traumat voisivat jotenkin vaikka armahtaa mut. Hih ja hah, niin varmaan, virnistelisi mun suurin ja rakkain (ja ainoa :D) ihailijani, jos vielä täällä olisi.
Tuommoisen päädynlisänkin teippailin iltana muutamana. Ihan huvikseni vain. Printtailin kivoja ja hönttejä tekstejä ja laitoin äidin unikortin kavereiksi. Päälle vielä ystävältä saatu pääsky, niin näillä mennään. Ainakin helmikuu. :) Tässä alla olevassa kuvassa loistaa myös hauskasti tuo päätyseinä, jossa vain hyvin harvassa valossa näkyy Taika-maalin ja -lasyyrin kosketus. Ehkäpä tuo työvalo onkin just hyvä.

Jos katsoo tarkkaan ensimmäistä kuvaa, huomaa, 
että roikkuuhan siellä vaatetangolla tällainenkin.

Aika lailla tyhjentävä lampun esittely, eikö totta? Minusta joo.


8 kommenttia:

 1. Jei! Se on ihana. Ja ihanassa tangossa!

  Ja tuo pääty. Mä taidan olla vähän rakastunut siihen ;) Sulla on kiva vaihtuvanäyttely siinä päällä. Menee mielialan mukaan ja hyvin passaa tyynyjen väreihin. Kaikki kuosit, värit ja printit sopii niin hyvin alkoviin, kun muuten on hyvin hillittyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohu-uutinen: "Rakastuin sängynpäätyyn." :D

   Joo, niin se just menee, että jotenkin värit ja kuviot etsiytyvät nykyään sängyn läheisyyteen. Voi, mun on pakko tuoda näytille pätkä kuteesta, jota tänään Oulunkylän Lankamaailmasta ostin. Väriä siinäkin, kunnolla ja räikeesti. :)

   Poista
  2. Eikä ees omaansa, vaan vieraan naisen!

   Tuo ihmeessä. Lupaat sit viedä mut sinne retkelle, jos innostun ;)

   Poista
  3. Retki on tulossa, innostuit tai et. Tai kyllähän sä aina langoista. :)

   Poista
 2. Ihana postaus♥ Lamppu on kyllä hieno ja muutenkin koko tuo sänkyseinämä (siis pääty, lisäosa, timantti ja tyynyt), oi että! Täällä muuten kanssa yksi tyynyhullu, joka ei pysty olemaan tilailematta uusia tyynynpäällisiä! Mutkun ne on niin ihania:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. ♥ Juurikin näin, Viivi. Oikea asenne. Tyynyjä ei oikeastaan voi olla liikaa. :D

   Poista

Kiva saada postia. :)