keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Hämärä ketjureaktio
Pakkausstyroksia purkissa? No siis ku.
Löysin kirpputorilta suuuuren Riihimäen Lasin ilvestölkin. Löytyyhän niitä tuon tuosta, mutta tämä kaveripa olikin yllättäen edullinen. Vertasin sitä kotona äidin varastoista saatuun vastaavaan. Joo-o, suurempi on. Kahdeksan litraa.
Uuteen maljakkoon oli tietysti pakko ostaa kukkasia. 
Hain hennon vaaleanpunaisia neilikoita. Kun oli semmoinen tyttöolo.Kauniita olivat, ja äidyin niitä valon puutteesta huolimatta linssin läpi katsomaan.
Mallasin kukkia eri nurkkiin. Keittiön divaanin luona oli hyvä.
  Sohvalle olivat jääneet niin ikään kirpputorilta löytyneet puuhelmet. Ja kun tyynykin julistaa rakkauden ilosanomaa, mietin, että koru varmasti miettii samaa. Välillä koko ajatus tekstityynystä - vieläpä noin imelästä - yököttää, mutta oon aivan ihastunut tuohon fonttiin.
Huomasin, että tyyny on väärin päin. Toisella puolella lukee Love is all you need, ja se on parempi puoli. Vaihdan välillä ensimmäisen sanan washi-teipillä johonkin tilaisuuteen sopivampaan. Nyt voisi laittaa "lenkki". Viimeistä sanaa ei ole yhtä kiva vaihtaa. Henkilökohtainen mielipide. ;) En tällä kertaa kuitenkaan jaksanut tehdä väärinpäin loikovalle mitään, vaan keskityin yksittäisiin sanoihin.
 Tyyny kurtisti kulmiaan ja käski painua lenkille siitä höpöttämästä ja yksityiskohtiin takertumasta. Ihan kohta menen, joo joo! Olo sallinee jo pienen köpöttelyn.
Niin, äidiltä saadussa lasipurkissa on styrox-paloja. Kun en ole hennonut niitä pois heittää.
Mutta mitä tekisin naksuista, joita on vielä tämän lisäksi yksi Ekbergin paperikassillinen? Any ideas? Pujotin niitä jo lankaan, mutta tulos ei sytyttänyt. Ovat lumivalkeita ja kimaltavia. Täytyy katsella niitä sillä silmällä, jos vaikka ajatus kirkastuisi. Heti lenkin jälkeen.


7 kommenttia:

 1. Voih, hieno löytö! Ihanan iso! Mulla on noita pieninä versioina, isompaa kaipailisin. Kirppishinnat on vaan usein niissä niin kovat että olen jättänyt suosiolla hyllyyn...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin oon taivastellut hintoja, ja jättänyt ostamisen aina ennen siihen seuraavaan kertaan. Onnea etsintään, kyllä niistä varmasti joku muukin edullisesti luopuu. :)

   Poista
 2. Me tultiin just Kampin keskuksesta. Yritin siellä kaupassa tuolle miehelle vinkkailla ja hypistelin valkoisia neilikoita. Ei tulosta. Eli siis mentävä ostamaan itse. Ihania!

  Puhuinko mä sulle niistä kylppärin purkkihankinnoista? Siis kun siirsin ne nestemäiset pesuaineet pulloihin ja sit piti vielä löytää jauheille purkit? Ostin viime viikonloppuna pienet Ilves purkit Somerolta kirpparilta :) Niissä tosin oli väärät kannet, mut ei niin väliksi. Hyvät on kuitenkin.

  Hmmmm. Mitähän noista voisi keksiä. Vinkkaan, jos tulee jotain mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, neilikkahimo on siis yleistä. Ja se, että Suomessa kukkasensa saa ostaa itse... ;)

   Joo, kerroit pulloista. Hyvät purkit löysit! Great minds think alike. :D Nyt vain niitä kuvia! T. Nimim. Köh, vielä vähän kesken omassakin kylppärissä...

   Poista
  2. Mä oon saanut Jannelta tässä neljässä ja puolessa vuodessa kahdesti kukkia. Kerran, kun mun äiti oli kylässä (mitä lie laskelmoinut) ja toisen kerran viime keväänä Naistenpäivänä. On se sellaista joo näiden mörököllien kanssa ;)

   Noi kylppärit on kyllä ihan raivostuttavan hitaasti valmistuvia ;) Ei tuu itsekseen. Nyt oon maalannut hyllyt ja lipaston kahvat, värjännyt trikookuteesta tehdyt turkoosit korit mustaksi ja tehnyt uuden maton. Melko hyvällä mallilla siis onneksi ollaan jo. Liukueste puuttuu vielä ja peili. Mä niin tahtoisin tuosta peilikaapin rotiskosta eroon. Some day!

   Poista
  3. No mutta oothan sä sit jo aikas pitkällä muutoksessa! Mulla puuttuu vielä mustaa tussia, suihkuverhon päivitys ja raamiton, art decoish peili. Getting there slowly.

   Poista
  4. Joo on vaan niin monta rautaa tulessa samaan aikaan, että kaikki etenee verkkaiseen tahtiin:)
   Nyt neulon tonttuja myyjäisiin ja hihittelen itsekseni. Niin typerän näköisiä kavereita :D

   Poista

Kiva saada postia. :)