keskiviikko 28. elokuuta 2013

Timantti

Surffasin katsomaan Annaleena Leinon suunnittelemaa, kattoon kiinnitettävää vaaterekkiä. Kyllä, tuo Asuntomessuillakin nähty hienous.Löysin rekin, juu. Mutta tottahan sitä nyt sitten samalla katsoo muutkin suunnittelijan tuotteet. Ja voihan kauhistuksen ihastus. Tahdon tuon timantin!Hurmaava! 

Ei ehkä ihan ensi palkasta vielä, mutta mietintään menee ehdottomasti. Mulla on hyvin rajoitetusti tuota uniikkia taidetta nurkissani, ja tää olis niin kaunis ja sopiva... Kun ajoissa aloittaa perusteluiden keksimisen, saattaa (jonkin vuoden) veronpalautuspäivänä vaikka olla valmis hankintaan. :)

Kuvat lainattu Annaleenan kaupasta eli täältä.


4 kommenttia:

 1. Oih, onpa kaunis timangi! Sopiskohan tuo hyvin meidän puotiin tulevan Döden-valaisimen kanssa... vai tulisko liiankin timanttinen yhdistelmä? :)

  Eihän taiteenhankintaa tarvitse perustella, se on aina sijoitus, eiks niin? Ainakin itseen. :) Mäkin nauliinnuin nyt tuon timanttisivun äärelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa hyvä, etten ole ainoa ihailija! :) Tuo Döden meinasi päästä mun kotiin keväällä, mutta päädyin sitten siihen Thernerin Diamond Lights -kaunokaiseen. Kyllä timangi jos toinenkin passaa teidän tyylikkääseen kauppaanne. :) Ja noinhan se pitäisi ajatella, että taiteeseen voi aina sijoittaa hyvillä mielin. Varsinkin, jos saa kiltisti säästettyä sitä varten.

   Poista
  2. Tuo Diamond Light on myös tosi kaunis. Mä en niin oikeiden timangien päälle ymmärrä, mutta muotona tuo perinteinen hiontamalli on kyllä kiinnostava. Toki huolin oikeitakin timantteja, jos Ihan Väkisin Tyrkytetään, mutta mieluummin ottaisin esim. tuon Annaleenan version, se on jotenkin sympaattinen ja samalla ah! niin tyylikäs. :)

   Poista
  3. Mulle sais kyllä oikeita timanttejakin tuputtaa, ei vaan oo näkynyt. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)