tiistai 20. lokakuuta 2015

Cilla's-pesuaineet - se tuoksu!









Kuvan häirikkökin ne ohi vilahtaessaan huomasi: Cilla's-pesuaineet.






Missasin Habitare-messuilla Cilla's-osaston, mutta minulle kerrottiin, että siellä oli ollut esittelyssä uusi, upean tuoksuinen käsisaippua. Sittemmin olen kuullut samaa huhua siitä ihanimmasta saippuasta ikinä jo parissa muussakin yhteydessä. Todistinpa jopa Cillan kivijalkaliikkeessä käydessäni asiakkaalta melkoisen todistuspuheen Cilla's-pesuaineiden puolesta. Päätin, että asiaa sietää hieman tutkia. 

Juttelin Cillan kanssa kesällä keittiöremontistamme, ja sovimme, että kun olisi valmista, voisin kokeilla hänen yrityksensä pesuaineita tiskaamiseen ja kodin pintojen puhtaanapitoon. Nyt, kun keittiötämme voi ihan hyvillä mielin jo lähes valmiiksi kutsua, pääsimme suunnitelman toteutukseen. Ilokseni Cilla antoi mukaani myös kahta eri käsisaippuaa. Sitä edellä mainittua uutuuttakin, bergamot-sitruunaa.

Eipä tarvinnut kauaa miettiä, mistä hype näiden pesuaineiden kohdalla on kotoisin. Nuo tuoksut. Minulla on aika tarkka nenä, ja huomaan helposti niin hyvät kuin ne ikävämmätkin tuulenpuuskat. Luulisi, että allergisille sopiva, tuoksuton tuote voisi olla hyvä vaihtoehto minullekin, sillä usein pesuaineet tuoksuvat mielestäni hieman liiankin tehokkaille. Siis teollisille. Mutta mikään ei kyllä ole tuotteessa niin kamalaa, kuin se tuoksuttomuus. Siis kaikki ne puhdistavat ainesosat, jotka suoraan sanoen haisevat.

Cilla's-tuotteissa on kaikissa oma, mieleen vetoava tuoksunsa. Esimerkiksi rosmariinin ja bergamotin yrttisyys on yhdistetty sitruunaan. Sitrushedelmien raikkauden suurena ystävänä olen tykästynyt uuteen bergamot-sitruuna -käsipesuun. Lempparini näistä aineista on kuitenkin ehdottomasti puhtaasti pelkkää sitrustuoksua sisältävä greippi-appelsiini -tiskiaine. Pisara ainetta tiskiveteen, ja ihan kuin olisi yhtäkkiä kesäisessä, italialaisessa puutarhassa. Sanotaanko näin, että tiskaan tällä hetkellä lähes mielelläni. Tekisipä yleispesusuihke SIISTI saman taikatempun pölyjenpyyhintäinnolleni. ;)

Cilla's SIISTI, KÄSI ja TISKI valmistetaan Suomessa tuulivoimaa käyttävässä tehtaassa, ja kahdelle viimeiselle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Tuotteissa ei ole käytetty synteettisiä väri- tuoksu- tai säilöntäaineita, ja ne ovat biohajoavia. Luonnonmukaiset tuoksut eivät siis ole ainoa hyvän mielen asia näissä tuotteissa. Pesuaineita myydään puolen litran pulloissa, ja osaa niistä saa myös täyttöpusseissa. Cillan nettikaupan ja kivijalkaputiikin lisäksi niitä myydään näissä paikoissa.





















Pesutulos on mainio, eikä pakkausholisti löydä pullojen ulkonäöstäkään valittamista. ;) Ihan heti ei minulta saippua lopu - sainhan myös Tampereen goodie bagissa pullollisen seetripuu-salvia -käsipesua.



Yhteistyössä: Cilla's



16 kommenttia:

  1. Mä olin aivan myyty kun sitrus-rosmariini -yleispuhdistusaineesta. Muutenkin olen heikkona hyvältä tuoksuviin siivousaineisiin, mutta rosmariinin tuoksuun olen kehittänyt sellaisen addiktion, että niitä tuoksuja olen kantanut maailmalta asti kotiin. Nytpä saa onneksi lähempääkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rosmariini on <3. Nytkin on yrtti saarekkeella tässä tietokoneen takana. Oivallista, jos samaa sniffailua saa jatkaa siivotessaankin.

      Poista
  2. Hyvä juttu että löytyi sun vaativaan purkki-makuun sopivat putelit :D Asian vierestä: mä jotenkin niin näkisin teidän keittiön seinällä mustat vipp-hyllyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, eihän mulle ikinä löydy mitään kivaa ja silmää miellyttävää. ;D
      Voi sun kanssas! Odotan vielä sen marmorihyllyn saapumisen - jos se nyt ikinä ilmaantuu. Katsotaan sitten. Jotain seinälle kyllä tulee.

      Poista
  3. Nää on kyllä mahtavia ja tuo pumppupullokin on tosi tyylikäs ☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on se vain tuo ulkonäkökin tärkeä juttu näissä asioissa - pitäähän sen miellyttää silmääkin, mulla kun pyörii sama pullo siivousainetta nurkissa ties kuinka kauan. Vaikka siis himosiivoaja olenkin... ;D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Oi Tiina, niin minäkin. :) Enää ei paljoa puutu.

      Poista
  5. Pitääpä joskus testata, minulla ei ole noita koskaan ollutkaan. Ja kiva tuo teidän hana, se on kai ihan sama kuin meilläkin mutta eri värisenä. Sopii tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, oliks teilläkin Tapwell? Kiitos, oon hanasta tosi onnellinen. Paitsi siivouspäivinä, kun pitää lotrata messinginpuhdistajalla.

      Poista
  6. Upeeta, että mä pääsen kohta tuonne köökkiin aamupalalle, jonka varmaan ihan itse valmistan ;) Cilla on niin ihana ja sen kauppa ja sen tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tuut Suvi. Teen susta ja Lydestä Halloweeniksi kotiorjat tuonne köökkiin. ;D

      Poista
  7. Ihanan yksinkertainen etiketti ja vielä oikean värinenkin ;) Ja näinkös sinulla keittiössä mustaa talouspaperia?! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös, yksinkertainen on todellakin kaunista. :) Ja joo, Pariisista oli pakko kantaa mustaa talouspaperia. ;)

      Poista

Kiva saada postia. :)