sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kuvasuttua ja tökkinettiä



 





Terveiset kuvasotkusta! Eilen se sitten iski oikein huolella meillekin. Blogger-suttu. On jopa alkuperäisessä koossaan omaan silmään tarkat kuvat, mutta siirsipä ne png:nä tai jpeg:inä, käyttipä ne alkuperäisessä koossaan ennen haluttuun kokoon muuttamista tai mitä näitä kikkoja nyt onkaan, tarkkaa tulosta ei saa siirtymään blogin puolelle. Olisi ollut kirjoitettuna sovittu yhteistyöpostaus, mutta kuvat ovat sen näköisiä, etten haluaisi niitä julkaista. Ei kellään olisi uutta, tuoretta vinkkiä, jolla Bloggeria voisi silitellä myötäkarvaan? Tiedän jo sen siirry Wordpressiin -neuvon, ja alan pian olla suht valmis sitä noudattamaankin. :D















Näissä kuvissa on suurin osa Tampereen-tuliaisistani viime viikonlopulta. Ensiksikin Retromodernin Suvin meille blogimuijille kokoaman yhteistyökumppaneiden goodie bagin herkullinen sisältö. Muutaman yllätyskassin saaneena voin sanoa, että nyt kyllä tuli semmoinen voittajakassi, ettei meinaa käsittää. Tykkään kaikesta. Minä, nirsoista nirsoin! Noukin jämäkkä kangaskassi on käynyt jo muutaman maitokauppareissun. Blossan vuosikertaglögi on niin hurmaavassa pullossa, että kerkesin päivää ennen lahjakassin saamista ostaa pullollisen itse. Mia Höytö Cosmetics -silmänympärysvoiteen pakkaus on miellyttänyt tänä vuonna kosmetiikkasilmääni eniten. Ja tuo söpö Heijastinkaupan mustavalkoinen Tatti. Juuri kun pääsin valittamasta, etten löydä heijastimiani mistään.

Kuvissa komeilee myös löytö omalta Mansen Blogikirppiksen myyntipöydältäni, eli messinginsävyinen lampunkanta valkealla johdolla. Oli se jonkin aikaa myynnissä, mutta sitten huomasin Omanan osastolla hienoja lamppuja, ja vielä pisteeksi virkkeen loppuun neonkeltaiset kengännauhat naapurin myyntipöydässä. Niinpä mulla on nyt tuollainen ihan uusi, hauska valaisin. Tadaa!






Otan siis ilolla vastaan Blogger-vinkkejä. Ja tietty joku ihana voisi myös tulla ja korjata meidän talon nettiyhteyden, joka katkesi sopivasti eilen illalla juuri, kun olin painamassa enteriä tämän postauksen kohdalla. Hih, eihän tässä vielä oikeastaan ongelmaa ennen sitä ollutkaan. :D No jaa, mitäs yhteydellä, kun kuvistakaan ei tule kunnollisia. Bloggailun sijaan oon valmistanut kukkoa viinissä, käynyt itserakkausmessuilla vai mitkä ne nyt oli, sushilla ja lenkillä. Ja onneksi ihana ystäväinen muistutti tänään reissullamme mahdollisuudesta lainata puhelimen nettiyhteyttä tietokoneelle. Ensi viikolla toivon mukaan kunnossa ovat taas sekä netti että kuvat. Rauhallista sunnuntai-iltaa! Nyt kynttilät palamaan.



15 kommenttia:

  1. Kyllä mä vaan niin pidän teitä hyvänä :D Ois ollut ihana messuilla myös. Nähdään hani pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! :)
      Mun mielestä et kyllä missannut mitään noiden messujen suhteen. Aivot pääsivät narikkaan, mutta kurjalaatuinen rätti ja huulia turvottavat hoidot tökkivät aika lailla.
      Nähdään pianpian!

      Poista
  2. Ainakin näin kännykästä katsottuna kuvat näyttää tarkoilta. Mä katoin että minkä siistin lampun oot ostanut mutta sehän olikin nuo kengännauhat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis varmaan itsekin alkaa lukea omaa blogiaan vain puhelimen kautta. ;) Ei nimittäin ole tarkasta tietoakaan isommalla ruudulla. Yök.
      Joo, nuo kengännauhat on huiput. Toimivat etenkin sisustuksessa. :)

      Poista
  3. Mulla oli joskus sellainen koodinpätkä käytössä jolla kaikki kuvat tulevat tasalevyisinä. Silloin yhtäkkiä kuvat alkoi olla ihan kauheita, siis todella sumeita. Ongelma poistui sen koodin poistolla. Nätimpihän blogin ulkoasu oli tasalevyisillä, mutta mielummin otin kuitenkin ne tarkemmat kuvat (joita en tosin enää meinaa saada otettua kameran vian vuoksi..). Olisko tästä mitään apua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mulla ei mielestäni oo mitään koodia noihin kuviin. Kiitos hyvästä auttamisyrityksestä, Lyde ihana!

      Poista
  4. Hei, mä tein yhden pienen muutoksen ja sen jälkeen ei ole ollut ongelmia. Käys kokeileen:

    http://www.beautyoflife.fi/2014/11/kuvat-bloggerissa-vinkkien-vinkki.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, olin näköjään jo poistanut nuo parannukset käytöstä. Kiitos vinkkien vinkistä! Poistin vielä varmuudeksi uudemman kerran, täppä takas ja pois. Jospa olisi jotain taikavaikutusta? :D

      Poista
    2. Toivottavasti toimii :DD

      Poista
  5. Eikä, tuleeko taas bloggerista mössöä. En kyllä jaksaisi muuttohommiinkaan ryhtyä. Mutta onpa kiva kassinsisältö! Kivaa uutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En juu tajua tuota mössäystä. Itsekään ei huvittaisi tuo muutto, mutta jos se on pidemmän päälle kannattava, ehkä sen kestää. Onneksi sentään kassi sisältöineen on täydellinen. ;) Hyvää viikkoa sullekin Jaana!

      Poista
  6. Toi kassi on niin hieno! Minulla on Blogger pelittänut, kun alun jälkeen kaverin koodarimies teki asetuksiin jotain muutoksia. Älä kysy, mitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kaverin mies haluais tehdä munkin blogille temppuja? :D

      Poista
  7. Hieno pullo tuossa Blossassa! Ei ehkä kovin perinteinen glögipullo. :D En kyllä tiedä ratkaisua Blogger-ongelmiin minäkään. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä uskaltanut maistaa Blossaa, mutta pullohan se on tärkein. Pitäisi kyllä nauttia toinen pulloista, että saisi kauniin kynttilänjalan. ;)

      Poista

Kiva saada postia. :)