keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Kun blogimuijat Mansen valtasivat




Kuva: Sateenkaaria ja serpentiiniä


Mikäs tässä rentoillessa uudella sohvalla ensimmäisen lomapäivän kunniaksi. Muistelen kahvikupin seurassa viime viikonloppua, jolloin suuri joukko bloggaajia kokoontui ilonpitoon Tampereelle. Blogimuijat Mansessa -happening ylitti kaikki odotukset, ja laskeskelen tässä hymysuin, kuinka moneen uuteen bloggaajaihanuuteen reissulla törmäsin. Siis mitä tyyppejä! Tapahtumasta oli kyllä kuhistu innostuneina somessa jo sen verran pitkään etukäteen, että jännityksen sijaan musta tuntui, kuin tuntisin ne itselle oudommatkin ihmiset jo etukäteen.

Ajelimme Tampereelle  lauantaiaamuna Musta ovi -blogin Majan ja Visuaalisesti vaativan (no onhan se) Ainon kanssa. Onneksi oli maailmanluokan tyyliin chauffeur mukana, olisimme muuten saattaneet päätyä naurunpyrskähdyksinemme ojaan. Tai siis, tokihan puheenaiheet olivat vakavia ja sävy asiallinen. Limusiinin takakontti oli täynnä myytävää sunnuntaiselle Mansen Blogikirppikselle, ja Vaihtoehto ABC:lle -puhelinsovelluksen avulla päädyimme sujuvasti kahville ABC:lle. Kyllä muuten ihailen tuota autokuskin kärsivällisyyttä tämän porukan kanssa. Ei häntä turhaan kehuttu etukäteen.

Ennen virallisen ohjelman alkua piipahdimme Aleksis Kiven päivän kunniaksi miehen nimen saaneella kadulla sisustuskaupoissa. Ihan vain trendejä haistellaksemme ja pikkiriikkisen kansantaloutta tukeaksemme. Jos ei vaikka bloggaajakirppikseltä löytyisikään mitään tuliaista kotiin viemisiksi. Hahaha. 





Viikonlopun taitavat takapirut Retromoderni-blogin Suvi ja Sula mahdollisuus -blogin Niina olivat järjestäneet meille mahtavan päivän. Alkumaljat kohotimme Museokeskus Vapriikissa, jossa saimme tutustua niin nykyisiin näyttelyihin kuin yhteen tulevaankin. 



















Ai mitäkö äskeisessä kuvassa on? No iPhonen sisältö tietty. Tästä tykkäsin. Jos sinäkin, tervemenoa tutustumaan Mediamuseo Rupriikkiin 16.10. lähtien. 


 

Museokäynnin jälkeen matkamme jatkui Pyynikin Munkkikahvilan lämpimäisiä maistelemaan ja näkötornista tarjolla olevia maisemia huokailemaan. Ei niin sanotusti harmittanut lainkaan, viime visiitistä kun oli kulunut yli kymmenen vuotta. Sitkeinä vedimme terassikahvit, mutta sen jälkeen jäi kyllä mulla ulos meneminen korkeuksissa harkinnan asteelle. Onneksi tornielämyksen sai valita myös tuollaisena, no, koppihoitona.







Sokerit suupielissä hajaannuimme tahoillemme pariksi tunniksi. Ohjelmaan kuuluva, legendaarinen Rajaportin sauna jäi multa kokematta, sillä kehnon löylynkestävyyteni lisäksi olin toipumassa flunssasta. Kaupungissa puhaltavan kylmän viiman vuoksi sauna olisi kyllä tullut tarpeeseen, mutta hoitui tuo lämmittely kynttilänvalossa sopivasti vastaan tulleen baarin sohvallakin. 


Kuva: Sally's




Illallinen ravintola Heinätorissa oli elämys. Kaunis, vanhan talon miljöö, ystävällinen henkilökunta sekä hiljainen ja rauhallinen 18 hengen seurueemme... Ja mitkä lahjakassit Suvi olikaan meille ravintolaan kantanut! Jatkoimme seitsemän naisen porukalla iltaa vielä hetken villasukissa ja viinilasi kädessä Suvin sohvalla, mutta onneksi tuli mentyä nukkumaankin.




Suvin herkkuaamiaisen voimin roudasimme sunnuntaiaamuna kirpputoritavarat Työväenmuseo Werstaan Galleria Berteliin. Hienosti porukalla, ei väliä kenen tavaroita kantaen. Ette varmaan usko, mutta saatoin siinä hieman kurkistaa vaihtokassani kanssa muutaman blogisiskon myyntipöydälle ennen ovien avautumista. Ihania juttuja myynnissä, varsinkin ne itse tehdyt. Koko Tampere-saaliini esittely on tulossa blogiin myöhemmin viikolla. Tiedoksi vain jo näin as a teaser, että päädyin onnistuneesti tekemään hankintoja jopa omasta pöydästäni. #ylpeä

Kirpputorimyyjien lisäksi paikalla oli myös muutama yritys tuotteineen. Mene ja tiedä, oliko 50:lle ensimmäiselle luvatulla lahjakassilla osuutta asiaan, mutta pihalla alkoi käydä kuhina jo hyvissä ajoin ennen ovien aukeamista. Ovimiestä todella tarvittiin. Keskipäivän tunnit kuluivat sujuvasti tavaroita myydessä ja kirpparikävijöiden kanssa jutellessa. Hienoa, kun tulitte, te sadat ihmiset.






Kuva: Optimismia ja energiaa


Hyvän myyntipäivän ja mahtavan viikonlopun päätteeksi kävimme vielä syömässä ravintola Ohranjyvässä. Väsy oli kaikkien rientojen jälkeen melkoinen, mutta ei nyt sentään hervottomaksi mennyt juttujen kanssa. Tietenkään. Ruoka maistui yhtä hyvin kuin uni autossa kuskin kuljettaessa meitä kotiin päin. 

Suurkiitos kaikille mukana olleille! Että oli hauskaa, ja teidän kaikkien ansiosta ainutlaatuista. Positiivisesti kahjossa bloggaajaparvessa on voimaa.







 
Lauantain porukka: 




Vain yksi asia harmittaa: Joukostamme ei tullut otettua yhteiskuvaa. 
Korjataan asia keväällä, suunnitteilla kun on jo seuraava Mansen Blogikirppis.



14 kommenttia:

  1. Ihana tuo Lauran kuva <3 Meillä oli niin ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kertoo niin paljon. :) Ja kyllä, tätä lisää!

      Poista
  2. Ihan mahtavaa oli nähdä taas ja olihan meillä aivan huima viikonloppu! Väsy todellakin yllätti sunnuntai-iltana. :D Pian nähdään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, Jenni! ♥ Onneksi tätä on luvassa lisää. Näkemisiin pian! :)

      Poista
  3. Kiitos kun olit mukana sinä IHANA! Pian tosiaan nähdään etkot, juhlat ja jatkot päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinä ihana, kun sain tulla mukaan. ♥ Kyllä, tulossa koko setti. ;)

      Poista
  4. :DDD kappas - portsari osasi sittenkin olla hyvin tuimana.

    Kiitos ihanasta seurasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, portsari mun makuun tuo pieni ja tuima. ♥ Kiitos sinulle taas, ystäväinen!

      Poista
  5. Ihana tuima portsari. :D Kivaa oli tutustua, aikamoinen vauhtiviikonloppu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sitä parasta sorttia tuo ovimikko. :) Kiitos samoin, Katja. Ensi viikonlopun voisi kyllä ottaa hieman rauhallisemmin. Ei jaksa vanha joka viikonloppu tuolla lailla riemuita. ;)

      Poista
  6. Oli kyl melkoisen voimistava viikonloppu! Mahtavaa seuraa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin, Karin! Kiitos iloisesta panoksestasi. :D

      Poista

Kiva saada postia. :)