perjantai 3. lokakuuta 2014

Mustat lämpöpatterit
Huomion voisi toki tänä perjantaina kiinnittää söpön talovanhuksemme uusiin, kauniisiin ikkunoihinkin, mutta katsellaanpa kuitenkin ihan omin kätösin maalaamiani lämpöpattereita. Vitsi että oon ylpeä! Ihanan synkkää! :D
Näköjään päätin prosessin edetessä, että maalaan lopulta lattialistatkin, jotka ovat odotelleet siirtoani kolme vuotta. Muutamaan otteeseen olenkin maininnut, että lattia menee vielä maalaukseen. Heti, kun tajuan, miten se on yksiössäni logistisesti järkevää tai ylipäätään mahdollista. Sitä päivää odotellessa olen antanut listojenkin toteuttaa rauhassa itseään, mutta nyt sille taitaa tulla loppu. Tai no, katsotaan nyt, ettei liikaa hötkyillä. ;)
Nyt kahden muun patterin viimeisen kerroksen kimppuun. Sen jälkeen on suunnitelmissa aamulla yllättäneen räkäflunssan tainnutusta pelastaja-wokilla. Chiliä, inkivääriä, valkosipulia! Miten musta kuitenkin tuntuu siltä, etten tehokkaista taudintorjuntayrityksistäni huolimatta ole huomenna se, joka koskee valmistusvaiheessa sushi-kaloihin. Sorminäpräilyä vaativaa ja sen jälkeen kypsentämättä jäävää ruokaa saa kyllä laittaa joku, jota ei aivastuta muutaman minuutin välein. Mut hei kaverit, älkää jättäkö. Mä voin ottaa blogikuvia, ja oon tosi hyvä syömään! :)


18 kommenttia:

 1. Kivaa särmää tuovat! Tosi onnistunut setti. Oi että mä tykkään noista lattialistoista just maalaamattomana. Superr omanttiset vaikka en edes tykkää mistään rappioromanttisesta sisustustyylistä. Mutta kun noi sun ei oo. Yhdistettynä kotisi muuhun sistustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Ilona! Mäkin tykkään noista listoista, sen vuoksi oonkin soutanut ja huovannut niiden kanssa. Mut nyt menin hujauttamaan ikkunasyvennyksistä samalla nekin, ja näyttävät jotenkin niin siisteiltä... Pitää silti vielä tarkkaan miettiä, mitä tuun lopulta tekemään niiden kanssa. Kohta varmaan rapsutan noita siistittyjä auki... ;)

   Poista
 2. Hienot on patterit!

  Tervehtymisiä! Emme tietenkään jätä kaveria, tervetuloa! Meille kahdelle noviisille jää sitten vaan enemmän treenattavaa. Onneksi ope on kokenut, kolmasosa tekeleistä tulee olemaan priimoja, loput - no, omanlaisiaan.

  Kiva nähdä taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, onnea ovat hyvä opettaja ja kaksi innokasta oppilasta! Räkähirviö voi maata sohvalla ja heitellä väliin tooooosi hyviä, limapäisiä kommentteja. :D

   Poista
 3. Patteri näyttää täydelliseltä. Miten saitkin maalattua sotkematta seiniä? Mä en olis saanut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna. Inhoan syvästi maalaushommissa kaikkea suojaamista ja teippaamista. Mutta kyllä se silti yleensä kannattaa. ;)

   Poista
 4. Tulipa tosi rouheat patterit! Hieno idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Vilja! Yksi "tää on pakko joskus kokeilla" -juttu on taas tehty. :)

   Poista
 5. Tässä pätee hyvin sanonta mitä ei voi peittää, niin korosta. Patteri näyttää tosi hyvältä mustana :) Mäkin oon vähän "synkyyteen" taipuvainen ja rakastan meidän mustaksi maalattuja ikkunanpuitteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Kiitos. Sopiva synkkyys on vain hyvästä. ;)

   Poista
 6. Oi joi, miten hienot ikkunat! Ja lämpöpatterit. Ja kaikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leenukka. Ihanat ikkunat, joo, mutta tänään ne pitäisi pestä. Iik! ;)

   Poista
 7. Ai että niistä tuli ihanat ! Erittäin hyvä idea laittaa ne noin mustiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dänks, dear. :) Oon tosi iloinen, onnistuivat jopa omasta mielestä. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)