maanantai 20. lokakuuta 2014

Ihan ite kokosin
Tukholmasta palaavaa odotti luonnollisesti lähtiessä kotiin jäänyt laatikkohelv...kaaos. Onneksi eilinen toi tehopuuskan, ja kummallisen muotoisista palasista syntyi sohva, valtavista pahvilaatikoista spraymaalaussuojia ja sen jälkeen keräyspahvia, ja suuresta määrästä tavaraa kirpputorikuorma. Näin se toimii, kun tuuri käy. 

En ole muuttanut 25 neliöön Ullanlinnaan, kuten vanhoja sohvia myydessäni blogin ulkopuolella uhosin. Kahdesta sohvasta tuli kuitenkin yksi. Sen kunniaksi, että on vihdoin taas mahdollisuus istua hyvin, taidan pitää kirja- ja leffaviikon. Lötköttää ja tuijottaa. Tosin pitäähän mun kertoa teille ihanasta Tukholmasta. Se on kaupunki Ruotsissa. Pää-sellainen. :) On myös annettava yksi ilta työlle. Ja lauantaina täytyy tietysti Indie-päiväillä. Ihania ihmisiä on kylässä perjantaista maanantaiaamuun saakka. Katsotaanpa, kuinka paljon tulee luettua. Mutta mulla on sohva! Ja sen mukana tullut annos ruotsalaista tee se itse -riemua. ;)


4 kommenttia:

 1. Jeeeeeeee. Hyvä sinä <3

  Tuossa on tosi kaunis pinta. Tykkään!
  Siinä sopii nyt löhötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulla oli jo aikaa sitten samasta kankaasta sohvatyynyt, kun en voinut koko sohvaa ostaa. ;) Naapuri osti pari vuotta sitten saman sohvan, ja hänelle ne tyynyt lopulta annoin. Silti kangasrakkaus vei lopulta voiton.

   Poista

Kiva saada postia. :)