maanantai 27. lokakuuta 2014

Koko päivä yhtä juhlaa
Lauantaisen Bloggers' Inspiration Dayn parasta antia oli tavata hymyileviä kasvoja tuttujen sisustusblogien takaa. Kiertelimme minglaamassa Sateenkaaria ja serpentiiniä -Lauran ja Koti Aurorassa -Johannan kanssa Ravintola Sipulin talvipuutarhassa, ja hauskaa oli. Yllä ihanaisten Lauran ja Johannan kanssa hurmaava Pastellimajan Hanna. Hei te kaikki vastaan tulleet, oli tosi hauska tavata. :)

Sitten hieman rakeisempaa kuvaa. Etkoista. Ei sentään enää itse iltajuhlasta, josta taitaa toistaiseksi olla meidän osaltamme todisteina jälkipolville vain parit vessa-hellfiet.
Ennen Indiedays Blog Awards -juhlia kyläilimme Johannan kanssa Lauralla. Mukana oli myös Kutikuti-blogin Miia. Lauran mies Janne yritti epätoivoisesti saada meistä ihmismäistä yhteiskuvaa. Miia on toiveestaan jo leikattu näistä yritelmistä kokonaan pois. Ei ymmärrettävistä syistä halua esiintyä näidän kahjojen kanssa samoissa raameissa. :D
No mutta hyvinhän se meni! Kyllä meistä vaan hienoja otoksia saa. Viimeisessä Miiakin mukana. ;) 
Kiitos Janne. Kiitos huiput naiset! Ja kiitos Indiedays iloisesta päivästä.4 kommenttia:

  1. Ahahaaaaaaa :D Ootpas kyllä onnistunut nappaamaan niin muikeita ilmeitä. Ei oo joo ihme, ettei näistä naamoista Janne onnistunut ottamaan yhtään, missä kaikilla neljällä olisi kelvollinen ilme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan kato niin upean lahjakkaita, että asetetaan kuvaajalle rima korkealle. :D

      Poista

Kiva saada postia. :)