tiistai 24. kesäkuuta 2014

Nuderoosaa
Kolme viikkoa lomaa takana, ja vasta nyt vietin toisen eitarttelähteemihinkään-kotipäivän. Olipas sitä odotettukin! Tuntuu, että vaikka lomaa onkin se kymmenen viikkoa, nykyään juoksen pää kolmantena jalkana niistä ainakin kahdeksan. Ei saisi valittaa, sillä onhan ystäviä ihana tavata ja matkoille huippua mennä. Silti kotikissaa hirvittää, sillä oikeasti mun akkuni latautuvat parhaiten nukkumalla omassa sängyssä milloin minkäkin patjan ja tyynyn sijaan ja heräämällä kiireettömästi silloin kun sattuu tuntumaan siltä. No mutta, eilen oli kotipäivä, jee! Juhlistin omaa rauhaani avaamalla vihdoin kalkkimaalipurkin kannen.

Hihkuttuani täällä innoissani Vitran DSR-tuoleista tilasinkin lopulta kokeeksi yhden kokomustan DSW:n. Kaunotar lienee matkalla vielä tovin, vaikka toimitusajan piti olla 1-3 päivää... Ajatus kehittyi siihen suuntaan, että voisin alustavasti ajatella DSW:n hengailutuolikaveriksi myöskin tässä joskus (neljän kuukauden riemukkaan odotuksen jälkeen) tulossa olevalle mustalle HAY:n Hee:lle ja jo aiemmin kalkkimaalilla käsittelemälleni, kuvissa taustalla olevalle mustalle pinnatuolille. Nuo ajan saatossa tummuneet ruokapöydän pinnatuolit tuntuivat haluavan vielä kokeiluun nudesävyisinä, joten en hennonut luopua niistä ainakaan vielä. Tuumasta toimeen. Koettakaa pysyä tämän höntin ajatuksenjuoksussa mukana. :D

Ettei nyt sentään aivan liian rehvakkaaksi ratkeaisi, maalasin eilen kokeeksi ensimmäisen tuolin. Vasta yksi kerros maalia pinnassa siinäkin. Mutta että miellyttääkin mun silmää!Kunhan selviän tämän päivän muista jutuista, maalailen lisää. Näillä näkymin tulossa on yksi hento lila, yksi hento harmaa ja yksi suuri kysymysmerkki. ;) Ja vitsi, että tuo nude sopiikin hyvin yhteen tammipöydän ja niiden tulevien mustienkin tuolien kanssa. Tuskin maltan odottaa, että loppujen tuolien vanha sävy peittyy. Mitä mitä, meinaako mun sisustuksestani alkaa tulla harmonista ja yhteensopivaa? ;D

Huomasin ottaneeni juhannuslomalla Riiassa kamalasti kuvia. Hups, jollain on työtä, ennen kuin saatte maistiaiset matkasta upean kauniiseen Baltian Pariisiin. Tulossa on muutaman kotipäivän jälkeen vielä pariksi viikoksi reissaamista, mutta on tätä kirjoitushommaa (ja teidän muiden juttujen lukemista) ollut kyllä niin suuri ikävä, että tuskin maltan enää tänä kesänä pitää menneiden viikkojen kaltaista radiohiljaisuutta. Kuullaan siis taas pian. :)


12 kommenttia:

 1. Tuo kalkkimaali kiinnostaa, kun olen sitä muistakin blogeista bongaillut. Minkähänlainen mahtaa olla käytössä ja onko hankala pitää puhtaana (lasten sotkuista). Lisäksi yritän tiirailla kuvista, että miltä se rouhea pinta oikeasti näyttää, kun jääkö tosiaan aika sellaiseksi 'kotikutoisen' (ei pahalla) näköiseksi, joka pistää perfektionistin silmään. :-) Ja HAY Hee kiinnostaa myös, minkälaista siinä on istuskella. :-) Mun täytyy tulla sun luo tiirailemaan kalkkimaalituoleja ja koeistumaan Hee!
  -saska-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei darling! Tuo pinta suositellaan vahaamaan ennen käyttöä. Mun mielestä pinta on ihanan mattainen ja utuinen, ja ainakin mun työn jälki on paljon siistimpää kuin jollain kiiltävämmällä maalilla maalatessa. En siis oo edes vielä hionut ylimääräisiä kupruja hiekkapaprulla tuosta - senkin siis voi tehdä ilman mitään damagea ennen vahausta. Mä kyllä liputan näiden puolesta. Tervetuloa istumaan ja ihan muutenkin olemaan - hirmu pitkä aika mennyt taas näkemisestä. Ilmoitan, kun Hee saapuu. ;)

   Poista
  2. Totta, varmaan rohkenee heilutella hiekkapaperia tuollaisella mattamaalilla vielä maalaamisen jälkeen. :-) Kiiltävällehän se olisi kauhistus. Pitää miettiä olisiko meillä mitään kalkkimaalille sopivaa.

   Poista
  3. Aina jotain pientä maalattavaa varmasti löytyy... :D

   Poista
 2. Tuo pöytä on aivan ihana! Ja roosa tuoli näyttää hyvältä ja hee kuulostaa hyvältä ja ja ja kaikki kuulostaa niin hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No hyvä! :D Voi, en oo kurkkinut sunkaan blogiin pitkään aikaan. Nyt korjaan asian.

   Poista
 3. Onpa aivan ihana tuo roosan sävy! Näyttää älyttömän kauniilta! Ja ihan takuulla toimii se, että tuolit ovat keskenään erilaisia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Sävy on Annie Sloanin Antoinette. Se hento lila, joka on tulossa, on myös aivan upea. Harmi, että taisi jäädä maalaaminen huomiseen, kun heiluin alemyynneissä liian kauan. Mut kyllä tää tästä. ;)

   Poista
 4. Ihana, ihana, ihana ♥
  Sopii niin hyvin tuon pöydän kanssa.

  VastaaPoista
 5. Oi ihanuus mikä on toi sävy! Mökki remonttia tehdään ja erilaisia tuoleja on tulossa pöydän ääreen, niin voi olla että jokunen on samaa sävyä, nam!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun Annie Sloanin Antoinettea sit vain hakemaan. ;) Odotan innolla kuvia teidän mökkirempan tuloksesta.

   Poista

Kiva saada postia. :)