torstai 19. kesäkuuta 2014

Keskikesää, ihanat!
Terveiset lomalta! Parin viime viikon aikana päiväohjelman tiukkuus ja huoneesta puuttunut nettiyhteys ovat näyttäneet varsin menestyksekkäästi stop-merkkiä kirjoittamiselle. Kuviakin oon ottanut vain puhelimella lenkkipolkujen varrelta. Varmaan ihan hyvä niin. Tauoista on iloa, kuten oon kärsimättömälle (kärsättömälle) itselleni hokenut. Nyt pikainen kamojen vaihto matkalaukkuun ja bussi lentokentälle. Palailen juhannuksen jälkeen, ja ehkä jopa tuurilla ihan oikeiden aiheiden kanssa. ;)

Kaunista juhlaa, murut!


9 kommenttia:

 1. Oikein maalaisromattinen kuva...kaunis! Hyvää juhannusta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, naapurin pihalta varastin tän näkymäkaunokaisen Pohjanmaalla. :) Ihanaa juhannusta!

   Poista
 2. Ihanaa juhannusta, sitä ollaan siis lähdössä sinne minne luulen ;)

  VastaaPoista
 3. Hip hei, juhannustaikoja ja aikoja sulle lomalainen :) sun postaukset on ihania ja kovasti aina odottelen uusia juttuja.. esim. muistan kuinka kävin monta krt kyttää, että joko nyt olis tullu sun hayhay pöydän kuva tänne :) pöytä oli hieno! Ihan uus merkki ja malli mulle.. no mutta höpötys sikseen, heippa taas ja hymyillään kun kirjoitellaan :) mitäs muuten neulot mummokerhossa? Postausta siitä? :) tai muista käsityö jutuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Paula! ♥ Kiitos, hienoa, että jaksat odotella tämän etanan kirjoituksia. Hymyillään, joo! :)

   Aloitin Mummiksessa vihdoin keväällä villasukkaa, mutta siirryin Tallinnan-reissun aikaan tuubihuiviin. Katsotaan, kumpi valmistuu ensiksi. Kuvia ehkä hieman myöhemmässä vaiheessa, kun alkaa tulla jotain näytettävää. Reissunaisella on ollut mukana vain kirja tänä kesänä. ;)

   Poista
 4. Hei kiireinen nainen ♥ mulla alkaa olla ihan jo ikävä sua.
  Toivottavasti sun loma on askant mukavasti sateista huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Lauranen! Mulla on ikävä sua! ♥ Niin monta Mummis-juttuakin oon missannut. Mutta nyt alan kiriä taas. Sateinen loma ei mua lannista. Kotona ollessa on aikaa puuhastella, kun ei oo paineita juosta auringon perässä. Nähdään pianpian muru!

   Poista

Kiva saada postia. :)