tiistai 10. kesäkuuta 2014

Blogitreffit Pohjanmaalla
Matkailu avartaa, sanoi Silja, kun kesken matkan junasta hyppäsi. Kävin moikkaamassa kotikotiani lähellä asuvaa Koti Aurorassa -blogin Johannaa sunnuntaina matkalla isän luo. Sen lisäksi, että tutustuin hauskaan blogikaveriin livenä, sain visiitillä myös uuden pikkuisen ystävän. Voi Helmi pehmoinen. ♥

Johannan ja hänen perheensä koti Keski-Pohjanmaalla on täynnä mielikuvitusta, DIY:tä, designia ja hymyilevää, reipasta porukkaa. Piti mennä vain kurkistamaan taloa Vohvelikahvilan herkkujen jälkeen, mutta huomasin istuvani Johannalla vielä useampi tunti myöhemmin. :) Puhumista olisi riittänyt varmaan viikoksi, varsinkin kun pääsimme blogiaiheeseen.


Uima-allasta käyttivät innolla muutkin kuin perheenjäsenet. :)


Pihalla näkyi kaikkea jännittävää. Muun muassa ahkera aviomies. ;)


Kamoon kaverit, tosi reiluu! :D Vitsi mikä ilme.
Sisällä ei tiennyt, mihin keskittyisi, kun kaunista katseltavaa oli joka puolella. Hyvällä maulla tehdyt asetelmat ovat selvästi Johannan erikoisalaa.
Ihana työhuone! Johannan blogissakin näkynyt kovan onnen Hay-tuoli odottelee siellä ehjempää tulevaisuutta. 
Johanna muisti mun ihailleen tuota punasävyistä vanhaa luontokirjan kukkasivua, ja repäisi mulle reteästi pari hienoa kuvasivua samasta kirjasta! Yhtä vanhaa karttakirjaakin hieman verotimme.
Blogihöperöiden tapaamisessa on hienointa se, ettei tarvitse miettiä, kiinnostaako toista kuunnella bloggaukseen liittyviä juttuja. Samaa harrastava ei pudistele päätään, vaan jatkaa vaikka samaa lausetta siitä, mihin toinen jää. Kiitos Johanna, oli huippua päästä kylään kauniiseen Auroraanne. Toivottavasti nähdään pian uudelleen, vaikkapa vastavierailun merkeissä. Terkkuja perheelle, hali Helmiäiselle ja tervetuloa Helsinkiin! :)


12 kommenttia:

 1. Onpas ollut mukavan oloinen sunnuntaipäivä teillä :) Hyviä kuvia olet taas saanut otettua ihanasta kohteesta. Kivaa loman jatkoa kotikotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Heini! Nyt ollaankin jo ihan muilla mannuilla, ja aivan hoidossa, kaffella ja vieroituksessa. ;D Iloista loman jatkoa!

   Poista
 2. Ai että, tuollaiset tapaamiset ja kokemukset ovat kyllä huippuja! Ja tosiaan, on joku jolle voi puhua bloggaamisesta ilman, että kyllästyttää. Tai keskustella tunnin siitä, mikä katastrofi on siirtää kotona yksi tavara jonnekin, kun siitä tulee väistämättä dominoefekti. Tällaisia juttuja vain saman kokeneet voivat ymmärtää. :D

  VastaaPoista
 3. Ihana Silja! Olipa ihanaa luettavaa ♥ Ehdottomasti otetaan pian uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin! Mähän siellä teillä päin hyppään kumminkin, ja sä voit käydä tuulettumassa pääkaupungissa. ;)

   Poista
 4. Ai niin ja eilen tuli sähköpostia tuoliin liittyen, uusi tuoli on jo matkalla :)

  VastaaPoista
 5. Tapaamiset samanhenkisten ihmisten kanssa on niiiiin huippua! Juttua tosiaan riittäisi vaikka ja kuinka:)! Johannan koti näyttää kyllä todella ihanalta:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja joo, voit kuvitella, että pyörin Johannalla kuin väkkyrä, kun piti hetijustnyt katsella joka paikkaan. Hyvä kun en vessaan ottanu kameraa. ;)

   Poista
 6. Ihanat te <3 Ja hyvät kuvat oot ottanut. Niin kaunis koti. Mä jo vinkkailin Johannalle, että ehkä mäkin karautan sinne - uimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin aika lähellä pulahtaa, mutta juttelu vei voiton. Johanna kyllä kysyi, onko biksut mukana, ja olihan ne. Täällä hoidossa oon kyllä jo sit vesijumppaillut. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)