lauantai 7. kesäkuuta 2014

Minä sydän Helsinki


Nii-i! Nyt on kesä ja loma ja hyvä mieli. Helluntaihin liittyviä pessimistisiä sinkkurallatuksia ei tässä huushollissa kuunnella. Katsokaas, kun ne eivät koske mua, sillä mulla on suhde! Ensimmäinen lomaviikko on ollut täynnä mun ja kesäheilani Helsingin palavaa rakkautta, jota olen imenyt varastoon. Kaiken varalta liityin myös Tinderiin. ;)

Alkuviikosta kävi vieraita Turun seudulta. Sain naurattaa erästä tähtisilmäistä yksivuotiasta ekaa kertaa. Läpsystä vaihto jo hieman vanhempaan kummityttöön, ja tässähän sitä onkin sitten viikko melkein hujahtanut pyöriessä ympäriinsä. On brunssattu, pikniköity, lounastettu, kahviteltu ja kohoteltu maljoja. Ravitsemukseen liittyvän toiminnan lisäksi (röyh, onko muka muunlaistakin?) on pikkuisen shoppailtu, tienattu juhannusreissurahat kirpparilla, pötkötelty puistossa työkaverin mulle lahjaksi tekemän huivin päällä, haisteltu meri-ilmaa rannoilla, käyty katselemassa Helsinkiä yläilmoista ja ihasteltu kukkia Kasvitieteellisessä puutarhassa.


Kotona ikkunat ovat edelleen vanhat, mutta kahvia jauhan uusista pavuista. Mmm. Siinäpä ne tärkeimmät. :)

Helsinkiä ja hauskan vaihtelevaa kesäsäätä on nyt tankattu tyttö täyteen. En ole taatusti missannut sädettäkään aurinkoisista hetkistä. Tulevat viikot annan kotivahdin ja remppamiesten räimiä rauhassa. Mua tarvitaan muualla. Matkaan, Super-Silja!

Iloista viikonloppua!
10 kommenttia:

 1. Ihanan iloinen ja aurinkoinen postaus :) Kuvien katselun myötä mulle tuli nälkä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, onneksi jollain muullakin on nälkä, ku mulla on tuntunut koko viikon olevan semmoinen "ihan ok olo, mut vois kyllä syödä jotain pientä". :D

   Poista
 2. Kuulostaa niin ihanalta, sun rakkauskohde. Tervetuloa tännepäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on. Mutta iloisena matkaan sinnekin päin. Nähdään pian!

   Poista
 3. Hienolta kuullostaa viikkosi...oikein mukavaa matkaa!!

  VastaaPoista
 4. Kesä-Helsinki on ihana! Mä olen alkanut haaveilemaan näin mökiltä paluun jälkeen vähintäänkin parvekkeesta, mutta melkein vielä enemmän terassipihasta :) Kesästä nauttimisen maksimointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oma terassi hankintalistalle, ehdottomasti! :D

   Poista
 5. Ihanat Kesähelsinki-kuvat! Onneksi otit varastoon, niin kestät olla hetken erossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinki on kyllä huikea kesäkaupunki. ♥ Joo, varastossa on, vaikka ikävä onkin.

   Poista

Kiva saada postia. :)