maanantai 31. maaliskuuta 2014

Katsopas, miten kauniita vihreitä yrttejä! ;)
















Vielä on valoköynnös keittiön katossa, mutta kunhan edistyn johdon kuorimisessa (tai jos kultainen pikkuveli huomenna vaikka vähän auttaa), tilalle tulee se uusi messinkikaunotar

Aurinkoinen hivelee talviunesta heräilevän hipiän lisäksi kotia. Tulee kysymättä sisään ja paljastaa huikean puhtaat nurkat ja ikkunat. Köh, tosi ihanaa, kiitti... Siirtääkseni huomion loitommas sotkusta kävin hakemassa yrtit kotipuutarhaani. Ei sitten ollut talvella hinkua yrtteillä, näköjään. Nyt ostin jopa yhden liikaa tuota "akvaariotani" ajatellen, kun niin houkuttelivat. Laitan noita joka ruokaan sitä vauhtia, ettei taida kasvajiksi olla, mutta säilyvätpähän hyvinä suuhun saakka. 

Viikko on täynnä pitkää iltaa, mutta palailen asiaan viikonlopun koittaessa. Voiskohan silloin ehtiä maalailemaan lisää tuoleja? Kalkkimaalipurkeissa on hentoa roosaa, lilaa, minttua ja harmaata... :) Pus!


12 kommenttia:

  1. On se kumma miten kevätaurinko saa meihin virtaa. Täälläkin on kylvetty oikein urakalla ohransiemeniä, että sais vähän jotain vihreää väriä huusholliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeks teidän pääsiäisruoho ohrasta? Vihreys on ihanaa!

      Poista
  2. Yrtit keittiössä on ihania! Niin ja nuo maalaussuunnitelmat kuulostaa mahtavilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa vain jaksais aina pitää yrttejä, mut on niissä hommansa noinkin. Vesien vaihto on yööök. Ja esim. villirucola ei jaksa millään edes akvaariossa.

      Nyt vielä toivotaan, että mulla on intoa tarttua pensseliin heti, kun aikaa liikenee. Viime aikoina on ollut hieman saamaton olo...

      Poista
  3. Ihania herkullisia yrttejä! :) Onko tuo "yrttilaite", siis tuo yrttiruukku, ollut toimiva ja vaikuttaako yrttien hyvänä pysymiseen? Olen sellaista monesti miettinyt, kun tuntuu yrtit tavallisessa ruukussa näivettyvän melko nopsaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo vettä kierrättävä "akvaariopumppu" pitää monet yrtit hengissä pitkään. Villirucola ei viihdy, mutta muut ovat tykänneet. Suosittelen, jos jaksat putsata. Mä en oikein jaksais... Tuo on kuin akvaarionhoitoa, kun tulee levää ym. mönjää tuonne alle, yök. Parin viikon välein varmaan sais olla tiskaamassa oikein kunnolla, mutta jos ei oo tämmöistä laiskaa sorttia, oikein hyvä juttu. ;)

      Poista
  4. Mä oon yrittänyt keksiä miten yrtit sais kauniisti esille, tuossahan oli hyvä idea :)

    Vaihdettiin keittiöön just hiilen harmaa/musta lattia ja toi kevät aurinko kertoi ettei tainnut olla maailman fiksuin idea. Tosin jos näin ajattelee niin olis voinu jättää ikkunatkin asentamatta; eipä olis pestävää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;D Joo, mitäpä iloa ikkunoista oikeastaan onkaan. Mikskähän meillekään on tulossa ikkunaremppa...
      Sitä toivoo, että nuo tummat pinnat jotenkin innostais siivoamaan reippaammin. Heh ja hah. Silti ne on huippukauniita, ja siksi niitä haluaa. Mun pitäis pyyhkiä keittiön mustat seinät. Katotaan, milloin tapahtuu, vai suljenko silmät. ;)

      Poista
  5. Todella kaunis tuo teidän keittiö...tykkään...ja nuo leveät ikkunalaudat ovat vaan niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Nuo ikkunalaudat on juu aivan ihanat, vaikka ovatkin tässä kodissa suht ylhäällä aiempiin istumaikkunalautoihini verrattuna. Näihin ei hypätäkään ihan tosta vain. Voi siis hyvin täyttää tavaroilla. ;)

      Poista
  6. Oi nami nam. Kauniisti menee yhteen noi vihreän eri sävyt sun ikkunalaudalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Vihreä on tosi kaunis väri, vaikka sen jotenkin talvella unohtaa.

      Poista

Kiva saada postia. :)