keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kohtahan täällä jo näkeeJee, saatan nykyään olla silloin tällöin kotona about valoisaan aikaan. Ei nyt sentään niin, että valo kirmailisi holtittoman kirkkaana pitkin lukaalia, kuten joillakin onnekkailla, päivisin kotona kuvailevilla, mutta siis niin ku silleen, että näkee edes jotenkin räpsiä. Kiitos tästä kuuluu tietysti päivä päivältä lisääntyvälle valoisalle ajalle, ei suinkaan lyhentyneille työpäiville. Tänäänkin jatkuisivat hommat varmaan yhdeksään, jos niitä jaksaisin tehdä. Sen sijaan taidan hakea Ruotsista tilaamani valokuvajulisteen postista ja viettää tv:n kanssa laatuaikaa. Hmm, hieno suunnitelma. ;)


Hieman jäi pohdituttamaan, mitä tuo viisikymppinen tuossa senkin päällä tekee. Jaa-a, välillä ilmeisesti vain kuvataan, eikä ehditä katsoa siellä täällä lojuvien, notkuvien rahakasojen perään. :D Niin yksittäiset setelit sitten juoksentelevat ympäri huushollia missä ja miten lystäävät. Buahaha.


11 kommenttia:

 1. Tosi kaunis koti ja ihania yksityiskohtia. <3

  VastaaPoista
 2. Vitsi tuo sinun kämppä on kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Johanna. Ilmankos sun silmää miellyttää - teillä on niin paljon samoja sävyjä. Just taas kävin kurkkimassa. :)

   Poista
 3. Kato jos sitä on liikaa, niin sitä on joka paikassa ;)

  Sulla on tosi kaunista siellä! Kiva, kun oli tällaisia laajempia kuvia tällä kertaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne muka sanoo, että paljon kans pärjää, mutta jos noin huonotapaisia ovat, en kyllä tiiä... :D

   Kiitos! Joo, laajempia täältä ei taida saadakaan. Loppuu tila kesken. ;)

   Poista
 4. Niin ja hei… mä lähestyin taas sua haasteella. Joko ahdistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ahista, pitää vaan joskus vastata niihin. ;) Kiitti!

   Poista
 5. Mua alkoi uutena lukijana kauheasti kiinnostamaan, mikä on tuo musta raksi lattiassa? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, onhan tuolle entisen kodin rastille monta arvausta tarkoituksesta tullut, mutta yksiselitteistä on vain se, että se näytti mun mielestä valkeassa lattiassa älyttömän kivalta. :) Tosin äidin kuoleman jälkeen aloin kutsua sitä enkeleiden laskeutumispaikaksi. Tuli sellainen fiilis.

   Poista
  2. Ihana alkusyy laittaa rasti lattiaan, juuri näin täytyy tehdä. Jos kerran siltä tuntuu! :D Mutta ihastuttava myös tuo enkeliajatus.

   Poista

Kiva saada postia. :)