maanantai 24. maaliskuuta 2014

Eteisen kaunis
Flawless-julisteen lisäksi kotia kaunistaa toinenkin uutukainen, Paolo Roversin juliste Secrets-valokuvanäyttelystä. Mikä katse. Pimeällä liikuessani ohitan neidon silmät kiinni, ettei mene yöunet. ;) Olisin mielelläni nähnyt itse näyttelynkin Tukholman Fotografiskassa, mutta on juliste tyhjää parempi, kun ei tullut lähdettyä oikeaan aikaan reissuun. 

Matka Ruotsiin kyllä kutittelee mielessä, ja kesälomalla voisin tänä vuonna matkailla hyvillä mielin pelkästään naapurimaissa. Ihania paikkoja täällä, ihan meidän lähellä. Mulla on menossa rakastan Pohjoismaita -kausi.


16 kommenttia:

 1. Oi oi, ihana. Tuota itsekin ihastellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hienoa, että näitä voi nykyään tilata Fotografiskasta kotiin.

   Poista
 2. Hui! Mä voi kuvitella miten toi kaunokainen tuijottaa tuolla pimeässä ;)

  Pohjoismaat on pop. Mä voisin lähteä Tukholmaan heti jo uudestaan ja Kööpenhamina kiinnostaa. Islantiin mä tahtoisin ratsastamaan ja Norjaan Hurtigrutenille viikoksi. Pitäiskö alkaa lottoamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lotto vetämään ja Mummokerhon reissuja lisää! :D

   Poista
 3. Kaunis taulu...enkä edelleenkään pääse kirjautumaan lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään näköjään pääse lukijaksi uusiin blogeihin. Mut on selvästi jotenkin bannattu. ;D

   Poista
  2. Heippa, pakko oli kommentoida tuota käyttäjäraadin ongelmaa, kun itsekin sen kanssa painin: jos pääsette kohtaan ponnahdusikkunaan "Lue tätä blogia" (joka ilmoittaa, ettei pysty käsittelemään pyyntöä). Ponnahdusikkunassa on nappula "Lisää vaihtoehtoja", josta uusiin blogeihin liittyminen onnistuu. Aina tuo ponnahdusikkunakaan ei tosin ilmesty...

   Poista
  3. Kiitti Niina, pitääpä kokeilla uudelleen. Tänään olen saanut perinteisen "ei voi näyttää sivua" ja tuollaisen "ei voi käsitellä pyyntöä lukea julkisesti". Harjoitukset jatkukoot! :)

   Poista
 4. Tuo on tosi kaunis. Tilasin vastikään itsekin julkkarin tuolta Fotografiskasta ja silmäilin tuotakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä julisteen sä tilasit? Pitääpä mennä kurkkimaan, onko se esitelty blogissa... :)

   Poista
 5. Kaunis eteinen, tykkään tuollaisesta pelkistetyn mustavalkoisesta meiningistä. Ja mustavalkovalokuva, aah, pysähdyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Niina. :) Mulla aaltoilevat mustat ja valkeat kaudet, mutta pelkistetty meno taitaa olla tullut jäädäkseen. Hieman metallia ja väriläiskiä mausteeksi, siinä se. Tällä hetkellä eteisessä ja keittiössä on suht mustavalkoista, muualla taas... tai no, onhan tuota mustaa aika lailla, vaikkei hulluimpien vuosien "synkkään kauteen" ylläkään. Pitäisipä kaivaa vanhoja valokuvia entisistä kodeista näytille! Kiitos inspiraatiosta. ;)

   Poista
 6. IIK, ihana on tuo juliste! ;) sopii hienosti eteisee ja mihin vaan sun kodissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! :) Kyllä se juu varmaan aika lailla minne vain passaisi (mallasin jopa kylppäriin;), mutta en halua nukkua samassa huoneessa sen kanssa. On se sen verran spooky myös. :)

   Poista
 7. Voi eiiii, aivan älyttömän upea!!! Sykähdyttävä! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)