keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Riemuja


Työpäivä kesti ovelta ovelle kaksitoista tuntia. Kotimatkalla piti oikein miettimällä miettiä, mikä tänä iltana ilahduttaisi, kun päästä ei millään meinannut saada ravisteltua työasioita. Onneksi taskussa oli kasa viikon hymynaiheita.
Useamman vuoden vanha Longchampin laukku käväisi vetoketjuhuollossa, ja sai samalla värikäsittelyn. Nyt se on kuin uusi, ja koko taikatemppu kuului laukusta aikanaan maksettuun hintaan.
Uudet, iloiset lenkkarit ovat oikeasti unelmankevyet aerobic-kengät. Noilla kävelen koko kesän. Ballerinat voi pakata tarvittaessa kassiin määränpäätä varten. Erityisen hilpeän mielen sai aikaan se, että kuvailin kenkiä pyjama päällä. ;)
Anton & Antonin luomupuuro speltistä ja kaurasta on ihanaa. Varsinkin, jos keittämisen loppupuolella lisää sekaan maitoa.
Kuvia ei ole, mutta kävipä kultainen velikin työmatkallaan yökylässä. ♥ Lähellä oleva perjantai hymyilyttää, ja mitäs vielä keksisi? Jahas, eipä tarvinnut kauaa hakea. Pudotin just laturin pään täyteen teekuppiin, jossa lillui jo odottelemassa kukkakärpänen. Hurraa ja hyvää yötä! :D


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onhan niitä aina, kun vain pysähtyy miettimään hetkeksi. :)

   Poista
 2. ...jee pääsin kirjautumaan lukijaksesi...vihdoinkin...)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Jee! Hitaasti, mutta varmasti sillekin foorumille. ;)

   Poista
 4. Iiik mitkä ihanat lenkkarit! Vissiin Freet? Mun suosikit (kolmannet haussa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, juu, Freet. Varmasti kesän suosikit täälläkin. :)

   Poista
 5. Kivat popot! Värit piristää. Mä lähden nyt etsimään itselleni niitä pinkkejä kenkiä. Jostain syystä mulla on nyt pinkki kausi. Se ihmetyttää minua, ikimustaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysitkö? :) Eiks ookin kummallista noiden kirkkaiden värien kanssa?! Sopivat niin hyvin mustaan. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)