sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Rankat huvit


Huh, mikä viikonloppu! Tämä päivä on mennyt lyhentämättömänä pelastusarmeijalle eilisten, kieltolakiteemaisten salakapakka-syntymäpäivien vuoksi. Katsokaas, kun siinähän nyt kävi niin, että kello viiden teellä (joka jatkui kymmeneen saakka) tarjoiltiin voileipien ja leivosten kanssa kovaa teetä... ;)

Mulla ei ollut kuvauspäivä. Ei huvittanut syystä tai toisesta yhtään. Kotona vielä maltoin ottaa kuvan väsäämästäni kortista, mutta Design Marketista Kaapelitehtaalta en napannut ruudun ruutua, eikä niitä montaa tallentunut juhlistakaan. Vaikka aihetta olisi ollut! Illan emännät ja vieraat olivat pukeutuneet 20- ja 30 -lukujen juhlaloistoon (en tullut kysyneeksi lupaa kuvattavilta, joten ei nyt tule asukuvia, sorry), ja teemaa pidettiin hienosti yllä mm. piilottamalla seurueen pullo pöydän alle, nauttimalla viiniä kahvikupeista, takavarikoimalla jo ovella mukana tuotu juoma ja kaatamalla snapsia soivasta pullosta. Myös meille salassa sujautetut roolit ja niihin liittyvät tehtävät hauskuuttivat iltaa. Kertakaikkisen riemukasta, ja upea juhlapaikka, Maikki Friberg -koti Bulevardilla, henki menneiden vuosikymmenten tunnelmaa. Kiitos ihanille emännille!


 Mikä kuvan laatu. :D Mutta niin ihanat herkut! Kävelykepistä sujahti teehen vaivihkaa voimistusta.
Ei kun uutta viikkoa kohti unien saattelemana. Toivottavasti ovat rauhallisia. 
Mulle ei muuten sitten kovaa teetä enää ikinä! ;D


7 kommenttia:

 1. Rankoista huveista rankka hinta.
  Viime yönä jahtasit välittäjiä, tänä yönä liskoja ;)

  Ihanaa, että järjestetään teemajuhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en muistanut aamulla yhtäkään unistani! ;) Teemajuhlat ovat loistavia, ja ihailen ihmisiä, jotka jaksavat niitä noin antaumuksella järjestää. Jokainen yksityiskohta oli paikoillaan, upeaa. Meillä Helsingin-perheeni tytöillä on varmaan tulossa taas pikkujoulut huikealla teemalla "varataan ravintolasta juhlatila ja leivotaan + koristellaan hieman"... :D Kyllä nyt oikeasti pitäisi repäistä ja suunnitella jotain oikeasti kivaa kavereille.

   Poista
  2. Onneksi. Ja ilmeisesti sait siis nukutuksikin ;)

   Meillä on ollut kavereiden kanssa se Arvostele mun illallinen jo muutaman kerran.
   Ruuat ollaan laitettu pareittain, on ollut ohjelmaa ja arvostelut (ruoka&tunnelma) on videoitu.
   Huikeeta hulluttelua useampana iltana :)
   Nyt ollaan syystauolla, mutta toivottavasti keväällä taas...

   Poista
  3. Joo, uni tuli kyllä, eikä tarvinnut heräillä. Jee.
   Kuulostaapa hauskalta tuo Arvostele mun illallinen. Mekin laitetaan kavereiden kanssa ruokaa suht usein, ja nyt ollaan perustettu Ruhoryhmä, joka siis tekee kerran kuussa ruokaa harvinaisemmista ruhonosista. Tai no siis, sanotaanko, että fileet jätetään rauhaan. Ekalla kerralla oli ribsejä. Pitääpä kirjoittaa tänne Mustaan siitä. :)

   Poista
  4. Hyvälle kuulostaa! sekä uni, että illat. Se on niin sääli, että fileenhimo aiheuttaa niin paljon hukkaa, vaikka monesta muustakin kohdasta saa huippuherkkuja. Kiva olisi lukea tulevaista teidän illoista :)

   Poista
 2. Olipas todella hauska teema ja toteutus noissa juhlissa!! Ja hienon kortin olit väsännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä kaikkea katseli ja koki aivan innoissaan. Ja kiitos, I have my moments, mutta yleensä mun kortit ovat aika "mielenkiintoisia". ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)