tiistai 17. syyskuuta 2013

Launch and Shop
Mikä miljöö tuo Tulli- ja Pakkahuone! Vanhan rakennuksen yksityiskohdat olivat vähintään yhtä inspiroivia kuin näytteilleasettajien tuotteet eilisellä visiitillä Helsinki Design Weekin ja Finnish Design Shopin yhteistyötapahtumassa Launch and Shop. Näyttelyssä kuluttajille tarjotaan hieno mahdollisuus tutustua sisustuksen uutuustuotteisiin ennakkoon ja ostaakin niitä itselleen.


 

Tanskalaisen Gubin Turbo-valaisin (yllä) ja Adnet Circulaire -peili (alla) olivat tuotesuosikkini. Hivelivät katsokaas neidon silmää. ;)


Piti kai tuo syksyn suuri hittituotekin kuvata. Lillagunga! :)
Hay

One Nordic

Minus Tio

Kopsasin tähän tapahtuman näytteilleasettajat:
 
Marimekko
Artek
Iittala
Muuto
Gubi
Hay
One Nordic
Normann Copenhagen
&Tradition
Woodnotes
Joanna Laajisto Creative Studio
Lillagunga
Lightyears
Louis Poulsen
Nevvorks
Magisso
ByLassen
Kauniste
Klaus Haapaniemi
Swedese
Bookman
Minus Tio
Georg JensenMutta muutakin tapahtuu tällä viikolla samassa osoitteessa:Ikean uusi keittiömallisto Metod on näytillä. Suomalaislapset ovat saaneet sanoa mielipiteensä, ja huipputoimistomme ovat suunnitelleet näyttelytilaan Metod-kokonaisuuksia perheen pienimmät huomioiden. En ole vielä sen kummemmin tutustunut kyseiseen mallistoon, mutta kyllähän nuo keittiöt hyviltä näyttävät, niin tuolla kuin kuvastossakin.Huimia suunnitelmiaan saa riipustella muistikirjaan  3D-tulostustehtaalla. Voi niitä siellä toteuttaakin. Tämä pop up on Aalto-yliopiston digitaalisen suunnittelun laboratorio ADD:n ja Audin yhteistyötä.Yläkerran Above Exhibition -näyttelystä bongasin nämä peura-pöydänjalat. Kukahan ne on mahtanut suunnitella, kun jäi nimi kirjoittamatta ylös?

Menkäähän ihmeessä kurkkaamaan Launch and Shop (ja nuo muutkin näyttelyt) 22.9. mennessä Katajanokalle (Katajanokanlaituri 5), jos täällä päin liikutte. Nyt mulla on takana Helsinki Design Weekin tarjonnasta viime viikonlopun Design Market ja tämä. Tulossa vielä Habitare. Voitin nimittäin liput Suvisvillan arvonnasta, jee, ja kiitos! Kyllä musta vielä se messukävijä saadaan... Ai niin, kuka muuten lähtee mun mukaan? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)