sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Jos multa kysytään
Huono messuihminen minussa tuli taas esille Habitaressa. Olin kiinnostuneempi messuseurastani kuin näytteilleasettajien tuotteista. Kurkkasin bloggarit Ahead!-areenalla ja join messuskumpan. Osallistuin pariin, kolmeen arvontaan. Otin muutaman kuvan, lähinnä valaistuksesta, joka on sydäntä lähellä. Ostin neljä postikorttia. Kysyin, joko mennään. 

Kun kaikkea on liikaa, en jaksa keskittyä. Mieluummin luen yhdestä tuotteesta tai tuoteperheestä kerrallaan vaikkapa blogeista tai valmistajien sivuilta. Mielestäni bloggaajat ja sisustusalan ammattilaiset myös saavat nuo kaikki tuotteet näyttämään niin paljon paremmilta kuvissaan lehdissä ja netissä. Siellä ne ovat sisustetussa tilassa, omalla paikallaan. Eivät kylmässä messuhallimiljöössä, tekemällä tehdyillä, usein nopeasti ja ilman suurta ajatusta kyhätyillä osastoilla, peittyneinä esitteisiin.
Kahvilan katos

Tätä olisin ostanut, jos palvelua olisi ehditty antaa. Betonispray ostoslistalle.Kotimatkalla hilpeyttä herätti tekonurmiaallokko Käpylän urheilupuistossa. :)


Totta kai messuja pitää järjestää, ja hieno juttu, että niitä on. Monille ne ovat todella inspiroivia tapahtumia, ja ajankohtaisten sisustuspäätösten apuna Habitare on varmasti kymppi juttu, kun monen valmistajan tuotteet ovat esillä kosketeltavissa ja vertailtavissa saman katon alla. Minä se ongelma tässä olen. Ehkäpä itseni tuntien pidän nyt tauon näissä tapahtumissa käymisessä. Onhan noita jo kolmet mahtuneetkin tälle huikean pitkälle bloggaajan uralleni. ;) Talvella ja keväällä korkeintaan käsityö- ja design-myyjäisiä. Rakastan niiden tunnelmaa ja luovia myyjiä. Innostuneita, innovatiivisia nuoria aikana ennen tulevia, suuria, messuilla esiteltäviä brändejään.


3 kommenttia:

 1. Ihan sama fiilis! Mä en kaivanut siellä keskiviikkona ees kameraa kassista. Parasta messuissa oli kutsuvierastilaisuuden ruuat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Laura synninpäästöstä! :) Onneksi en oo ainoa. Oon jo miettinyt, että jotain mussa mahtaa olla vikana, kun en inspiroidu noista tilaisuuksista lainkaan. Kotona saatan sitten koneen ääressä olla ihan kikseissä samoista tuotteista.

   Poista
  2. Niinpä. Kauniita tuotteitahan siellä oli, mutta fiilikseen en pääsyt. Kotikoneella parempi :)

   Ja jotenkin tuntuu, että esim blogien tarjonta on niin monipuolista,
   ettei messuilla tosiaan jaksa innostua pelkistä tuotteista ympäristöstään irrotettuina.

   Poista

Kiva saada postia. :)