tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hämärä vaatehuone

Terveisiä matkalta! Tuli suhteellisen lyhyen varoitusajan reissu. Veli vaimoineen tuli kylään, ja ensin kutsui Tallinna, sitten Pohjanmaa. Nyt on äidin pienet yllärisynttäritkin juhlittu ja kotiinpaluu odottaa huomenna. Jospa pääsisi vihdoin taas tämän iloa tuottavan harrastuksen pariin. Ja lenkkeilyn. Pullukkakerholaiset olivat tänäänkin Vaasassa Strampenin lounaalla. ;) Silmänruokana ja kukkaron hienoisena tappiona käväisimme myös paikallisessa Säde-sisustusliikkeessä. Laitan muutaman kuvan paikasta huomenna.

Tämän päivän jutut ovat hieman hämäriä. Siivosin ja järjestin nimittäin viime viikolla vaatehuoneeni, mutta otin siitä kiireessä harmittavan pimeät kuvat. Huoneen lamppuina olevat Ikean Dioder-tikut eivät yksin hurjasti valaise. Ja nyt olen siis edelleen tien päällä, joten uusia kuvia ei saa tähän hätään. Liekö huone enää näin siistikään. Mut kattokaa kumminkin. Mä hei siivosin, jeeeee!

Remontin yhteydessä puhkaistiin keittiön seinän lisäksi myös kahden kookkaan komeron välinen seinämä, ja oon ollut tosi tyytyväinen tähän vaatehuoneeseeni. Vaikka se siivouksen jälkeinen tunne onkin harvinainen juhlahetki. :)


Billy huolehtii kengistä, lakanoista ja pyyhkeistä.

Pettämättömän onnistunut pyykkikori tuo nurkka! Oon ylpeä ideastani. Ei hukkatilaa.

Seinien sävyn innoittajat ovat Marianne ja Peppi Pitkätossun hevonen.

Viikkauksen kohdalla olisi ehkä vielä petrattavaa, mutta kaikkea ei kai voi saada. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)