perjantai 5. heinäkuuta 2013

Mennäänhän Sinne!Matkustimme alkuviikosta kaveriporukalla meriteitse Porvooseen kesäistä kaupunkia ihastelemaan.  Ihan ensiksi ylitimme joen ja kävelimme Sinne. Sinneen. Porvoon Taidetehtaalla sijaitseva bistro oli viime vuonna sijalla 11, kun Suomen parhaita ravintoloita listattiin. Odotimme vanhan talon tunnelmaa, mutta paikka sijaitseekin uudessa rakennuksessa. Tunnelmaa siellä silti riittää. Ja kuviahan mulla on taas liikaa. ;)

Matkalla Sinne.Viimeistelemättömät pöydänlaidat kiinnittivät porukkamme huomion. Pöydänjaloista taas tuli retkifiilis.

Taidetta eteisaulan seinälläKuulemma hyvin toimiva naulakko asiakkaiden takeille. Menee taatusti joskus itselläkin kokeiluun.

Miesten wc. Ihan vain kurkkasin, leipäohjeen takia.

Alkujuomaksi raparperi-bellini

Lasihullu taas vauhdissa


White bone dry. Oli kyllä kuivaa juu, mutta hyvää. Viiniasiantuntijamme vaikutti tyytyväiseltä paikan valikoimaan. Ja nuo leivät olivat taivaallisia. Myös bellini-kuvassa vilahtava kuminanäkkäri. Paikan päällä leivotun vaalean leivän ohje onkin tuossa ylempänä. ;)


Paikan luomuliha-vuohenjuustoburger oli herkkua, joskin sitä sitten iloisesti sulatteli kaksi päivää. Ranskalaisia tuli "Porvoon mitalla", eli julmettu määrä. Niitä riitti kaikille. Muut söivät sivistyneemmin nieriää ja possunniskaa. Mulle ei eväkäs maistunut herkullisen, mutta kalaisan Pohjanmaan-reissun jälkeen.

Ranskalaiset oli pakattu tulevan vuoden aprillipäivän lehteen.


Tykkäsin paikan tunnelmasta. Vähempikin suola olisi ruuassa riittänyt, mutta muilta osin olimme hyvin tyytyväisiä. Tällä viikolla linjallaan aloittanut, ilmainen sähköbussi muuten pysähtyy ravintolan kohdalla. Ihan vaan tiedoksi, jos on lähtiessään ulosvyörytyskunnossa. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)