keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Tuliaisena vesipulloja

Juon vettä. Koko ajan. Mulla todellakin toteutuu se 2-3 litraa päivässä -suositus. Jääkaapissa on aina pari litraa viilenemässä hienoissa lasipulloissa. Kassissa on puoli litraa mukana. Töissä menee kolme pikku pulloa päivän aikana. Tuon aina ulkomailta mukanani reissun tyylikkäimmät puolen litran muovipullot, joita sitten käytän sen ajan, jonka ne freesinä kestävät. Yleensä huomaa pullojen loppumisesta, että nyt on reissusta sitten virallisesti jo pitkä aika. :)

Sisustus- ja keittiökaupat tarjoavat jos jonkinlaisia, tyylikkäitä lasipulloja juomia varten. Jostakin syystä en kuitenkaan lämpene pulloille, joita en ole ostanut täynnä vettä. Siis vain aidot, ruokakaupasta ostetut pullot kelpaavat. Hmm. Mistähän tämä kertoo?

Parin viikon takaisella Turkin-matkalla ei tullut vastaan yhtäkään riemua herättävän kauniisti suunniteltua pientä muovipulloa. Höh. Lisäksi paikalliset pullot olivat niin ohutta muovia, että ne rypistyivät jo toisessa käytössä. Tietysti hyvä juttu kierrätysmielessä, mun tarkoituksiini vain ovat kehnoja. Mutta aijai niitä lasisia vesi- ja limupulloja!
Leikin taas vähän Camera+:lla. Koska on kesä. ;) Taustalla näkyvät meidän lomahuoneiston ruokapöydän tuolit. Tekstit olivat yhteensopivuudeltaan täysin randomia kukkuu-tavaraa, mutta hyvin viihdyttäviä. Lehtiotsikoita, luulisin.Nämä Vossin ja Veenin pullot (kröhöm, tulipas valittua havainnollistava tausta...) ovat palvelleet mua jo vuosia jääkaappi- ja tarjoilukäytössä. Vossit kannoin aikoinaan Barcelonasta, Veenit taas Design-museon kaupasta Ullanlinnassa asuessani. Pullojen alla keskaria näyttävä täti komeilee topissa, jonka ostin vitosella Turkista. Työvaatemateriaalia - not. ;)Turkista kotiin tulivat mukana nämä Sirmat. Veenit pääsivät ansaitulle lomalle. Sprite-pullosta tulee yhden kukan maljakko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)