keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Alanyan auringossa

Kesäkuisen retkemme reissutunnelmat Alanyasta sopivat tälle sadepäivälle, sillä osa matkakavereista tulee mun luo kylään. Mitähän keksitään? :) Terkkuja nuoremmillekin matkamme ilostuttajille! Olin reissussa veljeni ja hänen vaimonsa sekä kolmen 10-12 -vuotiaan kanssa. Kyllä sai vannoutunut kaupunkilomailija kyytiä vesiliukumäissä ja siedätystä kuumuuskammolleen. ;) 

Hei, tässä hurja joukko otoksia sekalaisessa järjestyksessä. Parhaat kuvat lomilta jäävät tietysti aina näissä paikoissa jakamatta, sillä niissä hymyilee se rakas matkaseura. Eivätköhän seuraavatkin silti jotain kivaa kerro. Sitä paitsi, kuka nyt toisten lomakuvia jaksaa loputtomiin katsella. :DToinen pienistä hovikampaajistani teki itselleen tämän parissa minuutissa. Vaikuttavaa!Keittiömme valaisin. Hotelli oli juuri avattu. Olimme ensimmäiset asukkaat huoneistossamme.Tippukiviluolan portillaPohdiskelua pienten kanssa: Missä oli tuo suojeleva silmä silloin, kun se auto ajoi sen pienen kilpikonnaparan yli?

Mikä lounaspaikka! Nimi näkyy noissa sokeripaloissa, joita ei todellakaan tarvinnut turkkilaiseen omenateehen lisätä.Paikallinen autopesula :)

Ystäviä

Välillä sekä kampaaja että kynsihoitaja olivat vauhdissa samaan aikaan. Luksusta!Nämä lasit olivat koko porukan lempivaruste. Niin yksilinssisinä kuin näin täysin ilmastoituna versionakin. Jos joku tahtoo lainata, mä sain ne omaksi! ;)

Mun suosikkinukke. Pää halki ja kauhuleffailme. Oli pakko kysyä, onko se myytävänä. ;)

Uudet biksutMunia, pillejä ja tuliaissika

Eiköhän taas ensi kesänä mennä yhdessä jonnekin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva saada postia. :)