lauantai 29. elokuuta 2015

Heihei kauniille kodille 

Flow-etkot ja vanhan kodin heippaheit samaan aikaan Kallion kulmilla. Mikä loistava brunssi-idea! Pari viikkoa sitten kokoonnuimme ihailemaan vielä kerran arkkitehtikaverin pistämättömällä maulla sisustettua yksiötä, joka on nyt käynyt pieneksi asukasmäärän tuplaannuttua. Elokuun valon tulviessa ikkunoista tuli mieleen kaikki ne juhlat, joissa olen tässä osoitteessa maljan (jos toisenkin) nostanut.

Suuri erkkeri-ikkuna talon kulmassa on tietenkin se tämän asunnon juttu, mutta vähintäänkin saman verran kodissa on saanut ihailla kunnon harppauksen sisustuslehtiä edellä menevää, kekseliästä näkemystä siitä, mikä on ajan henki tilankäytössä ja viihtyisyyden luomisessa. Oikeastaan kaveri on tainnut pyrkiä ajattomuuteen, mutta sattuipahan nyt myymään asuntonsa kesänä, jona esimerkiksi vaneri keittiönovissa on aikas kuuma juttu.

Oli ihanaa nähdä kummallisen hiljaisen kesän jälkeen niin monia tuttuja. Enää ei niin haitannut, vaikka Flow-lippujen osto jätettiin meillä liian myöhäiseksi. Tilalle tuli alkuilta Suomenlinnan auringossa. Illallisseuraksi Brondaan saimme ystävät Tampereen suunnalta, joten täydellinen päivähän siitä tuli.

Kiitos hauskoista päiväjuhlista, ja onnea yhteisen kodin etsintään. Tiedän jo nyt, miten viihtyisä siitä tulee.
 

4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan valoisa koti <3
  Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo tekee kotona tosi paljon. Tulisipa meidänkin ikkunoista sitä tuolla lailla. Tosin nyt saadaan nauttia viileydestä.
   Hyvää sunnuntaita!

   Poista
 2. Ihana idea järjestää juhlat.
  Mukavaa lauantai iltaa - onneksi tiistaina nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi muistaa useammin järjestää juhlia. Noihin juhliin nyt oli montakin huippusyytä, mutta ihan ilman syytäkin voisi tämä nainen välillä kunnostautua. Tiistaina nähdään! :)

   Poista

Kiva saada postia. :)