torstai 14. toukokuuta 2015

Uutta Everyday Designilta

Muistattehan kotimaisen Everyday Design -yrityksen, joka on muun muassa tuon yllä olevan Helsinki-paperikassitelineen takana? Pääsin tutustumaan tämän perheyrityksen uusimpaan aluevaltaukseen, metallisiin pientuotteisiin, joista nyt on menossa tuotantoon alla olevia valkeita laatikoita. Nämä Suomessa valmistettavat, monipuoliset laatikot sopivat niin kattaukseen, kylpyhuoneen piensäilytykseen kuin toimistotarvikkeillekin. Saimme bloggariporukalla sanoa mielipiteemme tuotteiden materiaalista, sävystä ja kiiltoasteesta herkullisen aamiaisen lomassa. 

Se, mitkä tuotteista lopulta päätyvät kotien käytännöllisiksi kaunistajiksi, on vielä mietinnässä, ja tähän asiaan saavat kaikki sanoa mielipiteensä. Everyday Designin kyselyssä (klik) voi kertoa, mikä näistä kolmesta koosta olisi itselle tarpeellisin. Lisäksi on mahdollista toivoa, mitä kodin pientuotteita haluaisi yrityksen näiden lisäksi valmistavan. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan lahjakortteja. Aikaa vastata on sunnuntaihin 17.5. saakka.

Kolme alimmaista kuvaa: Everyday Design

Vastatkaahan ihmeessä kyselyyn ja osallistukaa arvontaan. Tuleeko mieleen muita käyttötarkoituksia näille metallilaatikoille? Mä ajattelin heti aamiaista sänkyyn tuolla suurimmalla "tarjottimella" tuotuna. 

Ihanaa torstaita! Itse nautin tästä ylimääräiseltä bonukselta tuntuvasta vapaapäivästä lähtemällä aurinkoiselle käsikynkkäkävelylle Helsingin rannoille. Voi vitsi, monen sadepäivän jälkeen paistaa! :)


8 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä niin ihania tuotteita ja kivoja ideoita käyttötarkoituksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jotenkin ihana ajatus, että Everyday Designin tuotekehittely lähtee aina tarpeesta, jonka suunnittelija kohtaa omassa kodissaan. :)

   Poista
 2. Everyday Design on ihana! Ja tosi hienoilta näyttävät nuo metalliset säilyttimet! Voisin kuvitella helposti omaan kotiin tuollaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja ihmiset yrityksen takana ovat huippuhauskoja tyyppejä. :)

   Poista
 3. Kätevän näköisiä. Keittiöön öljypullolle, suola- ja pippurisirottimille voisi olla kätevä tuollainen pienempi laatikko. Onkohan noita muissa väreissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinähän olisi hyvä käyttötarkoitus. Miten muistelen, ettei aluksi ainakaan tulisi kuin valkoista väriä. Korjatkaa, jos olen väärässä. :)

   Poista
 4. Hyvät kuvat sait napattua ja oli kiva nähdä, vaikka vain pikaisesti. Tosi jännä nähdä mitkä noista prototyypeistä päätyy tuotantoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli mukava törmätä, Joanna. :) Odotan itsekin innolla, mitkä näistä nähdään kaupan hyllyllä.

   Poista

Kiva saada postia. :)