perjantai 15. toukokuuta 2015

Timanttihaave todeksi
Katsokaa, siinä se vihdoin on.


Ai että tuli jännät paikat, kun töistä lähtiessäni luin meilit. Sunnuntaina Bukowskis Market teki todeksi timanttihaaveeni, kun huusin Ruotsista Bertoian Diamond Chair -tuolin. Mustan, tietenkin. Yllätyksekseni lähetys oli haettavissa Vantaalta jo tänään. Seikkailunhalustani (lue: päättömästä hönttöilystäni) seurasi kahden tunnin sekoilu busseilla, mutta ehdinpäs perille kymmenen minuuttia ennen sulkemisaikaa. Kotimatkan tein suosiolla taksilla. 

Tuoli vaikuttaa olevan suht iäkäs, mutta hyväkuntoinen. Olen iloinen, etten ehtinyt luovuttaa ja hankkia uutta. Kuluneen, punaisen istuinpäällisen poistin jo, mutta alakuvassa näkyy vielä tahrana muumioitunut hämähäkki, jota en hennonut heti alkaa irrottaa. ;)

On tämä elämä tänä keväänä aikamoista pitkäaikaisten toiveiden toteuttamista. Tämä ihana koti tuon sohvalla päikkäreillä olevan murun kanssa, ja mahdollisuus laittaa asuntoa oman mielensä mukaiseksi. Onnea tämä, sanon minä.

Huomiselle on luvassa reissu Tampereen suuntaan pyöreille synttäreille, ja illalla vielä Sunrise Avenuen jäähallikonsertti. Saattaa sunnuntaina olla väsy. Mutta sittenhän voi vaikka vain maata sohvalla ihailemassa timanttia. Hyvää viikonloppua kivat! 


P.S. Osallistuithan jo synttäriarvontaan?16 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa kun olet onnellinen. Välillä onni on kiinni isommista asioissa, niin kuin siitä rakkaasta siellä sohvannurkassa ja välillä taas vähän pienemmistä niin kuin timantista.
  Onnellista perjantai-iltaa ja oikein mukavaa viikonloppua muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, Outi. Luonnollisesti ihanat ihmiset ympärillä ovat se tärkein juttu, mutta mulle kodin laittaminen on ollut aina kaikki kaikessa, joten ihanaa, kun sekin puoli loksahtelee kohdilleen.
   Nauti viikonlopustasi! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No eikö! Tuskin maltan olla ihailematta sitä koko ajan. ;)

   Poista
 3. Nyt se on teilläkin! Aivan huikea tunne, eikö totta? Minä istun omassani vieläkin epäuskoisena :) Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä todellakin on odotettu! Ihan kummallista, että se tuli, ja niin nopeasti, ettei olisi varmaan uutena tilattunakaan saapunut. Kiitos Vilja! Kyllä meidän kelpaa. :)

   Poista
 4. Mikä löytö! Mikä ihana timantti! Nauran täällä tuolle muumioituneelle hämikselle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä löytö. Onneksi joku vinkkasi juuri tuosta nettihuutokaupasta, ja muistin taas mennä sinne. :) Muumio odottelee edelleen pää irti imuria. :D

   Poista
 5. Ihana! Sulla on kyllä nuo unelmat viime aikoina toteutuneet kivasti :) ja muista mihin osoitteeseen tuoda timantin paikalla ollut tuoli, jos sille ei löydy nurkkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla kuin hirmuisen hyvillään siitä, että palaset menevät paikoilleen. Aina ei todellakaan oo niin ollut.
   Ilmoitan hetimiten, jos nurkkaa ei löydy. Tavoitteissa on kuitenkin säilyttää molemmat. :)

   Poista
 6. Aivan ihana! Kyllä vain on nyt useat unelmat käyneet toteen, mutta usein moni asia loksahteleekin paikoilleen samoihin aikoihin <3 Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, joo!
   Kyllä niin hyvät kuin huonotkin jutut tuntuvat tulevan isompi röykkiö kerrallaan. Kiva, että nyt on hyvien vuoro. <3
   Kiitos, oli kiva ilta.

   Poista
 7. On se vaan kaunis, onnea löydöstä! Kaikista niistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna. Tää on nyt tätä tämä vuosi, kun laitetaan koti kuntoon. Sitten varmasti hiljenee löytöjen ja uutuuksien saralla. No, olihan tuossa aika pitkä kuiva kausi ilman mitään suurta uutta. Huomaa, petaan tässä itselleni lupaa laittaa nyt kaikki just eikä melkein. ;)

   Poista
 8. Onnea haaveen toteutumisesta! <3 Ihanaa, kun tekstistäsi huokuu tietynlainen elämänilo ja onni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. ♥ Kyllä sitä muistaa hehkuttaa, kun on pitkään itsekseen vaellellut ennen tätä onnea. Osaa taatusti arvostaa pysyvyyttä ja pyyteetöntä välittämistä. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)