sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Mikä asunto!Meillä etsitään uutta kotia. Kuten huomaatte, asia on akuutti. Pitää Ruotsinkin markkinoita vakoilla. Mutta katsokaa nyt hei tuota lattiaa! Upea kalanruotokuvio, ja musta. Mustan käyttö muutenkin. Keittiö. Ylipäätään tuo taito laittaa kotia. Kyky katsoa ja nähdä, sommitella ja yhdistellä. Kumarrus taiturille.Joku onnekas tuonne muuttaa. Mä otan nyt lisää kahvia ja yritän rauhoittua.8 kommenttia:

 1. Olipa kaunis asunto. Millainen koti teillä on haussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsimme yli 70-neliöistä kolmiota kantakaupungista, mutta silmät ovat auki muihinkin suuntiin.

   Poista
 2. On se ihana. Upeat mustat jutut ♥

  VastaaPoista
 3. Minähän tajusin vasta näin jälkikäteen, että sinäkin olet Indiedays Inspirationin bloggaaja...joko Porvoossa tehty blogitapahtuman kassi on käytössä :). Hieno asunto kuvissa, sopiva yhdistelmä selkeyttä ja kotoisuutta, rosoa ja pehmeitä tekstiilejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa porukkaa. :) Kirjailin vielä illalla kassin yksityiskohtia valmiimmiksi. Melkein olis pitänyt tänään ottaa ulkoilureissulle tuokin kassi mukaan. Ei olis tarvinnut kantaa kainalossa vissyjä, kun en antanut miehen ostaa muovikassia (joku roti sentään ;).

   Oon koko päivän unelmoinut tuosta asunnosta. Muistan nuo mustat jutut, kun uusi koti on totta.

   Poista
 4. Upea on kyllä! Tosin vessa on mun makuun liian outo. Toi makkara keittiön jatkeena on aika makee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä sitä yhden wc:n vois vaihtaa, jos tuon sais. :) Aika mielenkiintoisen näköinen kyllä. Mutta entäs nuo kaksi parveketta. Oi!

   Poista

Kiva saada postia. :)