keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Jännittää

Väsyttää hurjasti. Eikös tipattoman tammikuun pitänyt piristää? Muuttokaaos, uuden kodin metsästys ja vähät unet yllättäen vaikuttavat ihmiseen. Venyy siis edelleen se viime viikonlopun bloggaajaretkestä kertominen. Ja tunnissa tekemäni, käsivarsineulotun tuubihuivin esittely. Ja milloin viimeksi olen mahtanut ottaa kunnon kotikuvia? Katselkaa tuon kaiken sijaan kuivuneita apteekkarin salmiakkeja. Vieressä loikova synttärisankari kaivoi ne taannoin onnellisena kaapista, ja namut maistuvat sille jopa aamupalaksi. Mä taas ostin ne, koska olivat kauniita. Sopivat hyvin tuohon lasiastiaan. Karkit ja kulhon kuvio puhuvat keskenään samaa muotokieltä. Nauttikoot toisistaan vielä kun voivat. Veikkaan pikkumustille pikaista ja raakaa loppua.
Toivon tulevalta viikonlopulta unta, ulkoilua ja energiaa laittaa myyntiin kaikki oma ja toisen ylimääräinen tavara. Onneksi suurin osa tarpeettomista huonekaluista on jo uusilla omistajillaan. Nyt nukkumaan. Haha, toinen nukahti juuri kirja sylissään. Molemmilla sama väsy. Uneksin varmaan siitä yhdestä myynnissä olevasta kodista, jossa on vanha hella ja kaakeliuuni. Mihinkähän tässä vielä päädytään asumaan? Elämä jännittää.


17 kommenttia:

 1. Ihana vaihe. Kaikenkaikkiaan!
  Mies,huuma, uuden kodin etsintä!
  Mä jo ihan olin, kun luin otsikon ja ekat lauseet, että oot salettiin raskaana :D ..mutta se tais ollakin toisenlaista jännitystä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tää kyllä aika ihanaa. <3 Kiitos aamun repeämisestä - tuo raskaus tästä vielä puuttuis! :D

   Poista
 2. Toivottavasti edes toinen toiveista toteutuu, vanha hella tai kaakeliuuni. Kauniita unia, uuden asunnon kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipa täydellisen hyvät, pitkät unet. Kun kerrankin sai vähän aamusta nukkua. :) Ja kiitos, kaikki peukut kyllä ovat tarpeen tässä asuntoviidakossa. Kunpa se oma ja oikea pian löytyisi. :)

   Poista
 3. Asunnon, tai ehkä pikemminkin kodin, etsintä on kutkuttavaa ja hermoja raastavaa puuhaa. Mutta oikea osuu kohdalle varmasti! Meillä on puuhella, jota käytetään tosi harvoin. En oikein edes tiedä miksi, siitä tulee niin ihana lämpökin. Kaksi pönttöuunia löytyy myös, kaakeliuunin paloja on varastossa, mutta siihen jää kaakeliuuni. Vaan pönttöuunit on kyllä tosi sympaattisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy luottaa siihen, että sitten kun se oikea kohdalle tulee, sen tietää. Ja juuri sen kodin sitten myös saa itselleen. Vitsi, käyttäkää ihmeessä ihanaa hellaanne. Mites pönttöuunien käyttö? Oi!

   Poista
  2. Pönttöuunit lämpiää kyllä aktiivisesti. On tuo sähköllä lämmittäminen niin kukkaronnyöreille pahaa tekevää puuhaa, että oikein kernaasti kantaa puuta tupaan ja pönttöuuniin kanssa! Tuikkaa tulitikun tovereineen perään.

   Poista
 4. Ihania kuvia ja ah Hesari. <3 Tänään on väsyttänyt ihan mahdottomasti, kuin ei olisi herännyt laisinkaan..

  Kivaa torstaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. :) En tiedä, mikä tässä päivässä on. Tuntuu, ettei heräämistä koskaan tapahtunut täälläkään. No, menty on silti reippaasti sinne tänne. Huh.

   Poista
 5. Mäkin luulin, että siellä ollaan raskaana :) Sä saatkin opettaa mulle käsivarsihuivin tekemisen ja koitappa pikkusen vierottua siitä miehestäs, että maltat treffata mut kun kohtahan täältä tullaan taas sinnepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMG! :D Millos te taas tulittekaan? Joo, opetan käsivarsihuivin, vaikka ei siinä juuri opettamista oo. Video vain netistä päälle ja menoks.

   Poista
  2. Me tullaan la 7.2, ollaan Helsingissä 9.30, mutta sä varmaan nukut silloin vielä :)

   Poista
  3. Hih, pitääpä silloin herätä aiemmin. ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ihanaa, että uskot niin, Petra. <3 Tää jännitys on kyllä kamalaa. ;)

   Poista
 7. Ihanaa jännitystä <3 Mä oon niin onnellinen sun puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se kyllä ihanaa. Lähes siirappia. Apua, melkein ällöö! :D
   Ja voi sydän sun ihanan kanssa, niin kauniisti siellä ajattelee. <3

   Poista

Kiva saada postia. :)