maanantai 7. syyskuuta 2015

Villisti idässäTerveisiä viikonlopun kihlalahjamatkalta Lappeenrannasta ja Imatralta. Yläkuvissa komeilevat Imatran Valtionhotelli ja Imatrankosken kivet. Miniloma oli varsin villi: Kävimme lenkillä, saunoimme, nukuimme kunnolla, söimme  herkkuruokia ja joimme hyvää viiniä. Kahvittelimme sunnuntaiaamuna lomaosakemökin olohuoneessa neljä tuntia lehtiä lueskellen. Reissun paras hetki. Ja kuten mökkikylässä asiaan kuuluu, avoimesta terassinovesta käveli kesken kaiken sisään ihan outo setä. Mitäs rakentavat kaikki tönöt samanlaisiksi.  

Lomakylän rantaan parkkiin unohtunut, ruostunut ja muutenkin rämä BlueWhite Eagle oli pakko kuvata. Tunnelma peilityynen Saimaan rantavedessä leijuvan aluksen liepeillä oli heijastumineen tosi aavemainen. Kylmät väreet menivät selkää pitkin, kun ajatteli, miltä tuntuisi sukeltaa tutkimaan laivan vedenalaista osaa. Mähän en edes mene uima-altaaseen vapaaehtoisesti, koska niistä viemärinrei'istä tulee kuitenkin hai.

Kiitos appivanhempien toimme mukanamme kotiin kylmälaukullisen pakastemarjoja. Myöhäisen kotiinpaluun jälkeen unta olisi riittänyt pitkälle maanantaihin. Mutta kuten hyvin usein, viikonloppu oli hieman liian lyhyt ja maanantai reippaasti liian rankka. Onneksi työjutut unohtuivat illalla Vallila Interiorin ensimmäisen kivijalkamyymälän kutsuvierastilaisuudessa. Kuvia kauniista liikkeestä ja tilaisuuden tunnelmista on tulossa blogiin huomenna iltapäivällä, mutta jos pääsette, menkäähän jo ennen sitä liikkeen avajaisiin Helsingin Kluuvikadulle, kauppakeskus Kluuvia vastapäätä. 

Huomiseen! Mikä sisustusviikko onkaan tulossa.


9 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun ihmiset reissaa ympäri suomea.
  Kuulostaa ihanan arkisen juhlavalta teidän kihlajaislahjamatka♡

  Ja komppaan sisustusviikkoo. Saa nähdä millä intensiteetillä sitä jaksaa touhottaa. No ainakin se Habitare, kiitos sinun arpakäden.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Oon ihan ihmeissäni siitä, mitä kaikkea kotimaasta löytyy. Aivan liian Helsinki-keskeistä tämä elämä. Asia täytyy korjata nyt kun on auto. Hyvin on kyllä tänä kesänä alkanutkin, vaikka mitä uutta ja ihmeellistä on nähty.

   Odotan postausta sun sisustustouhotusviikosta. ;) Muistutuksena, että oon messuilla to-iltana ja la-iltapäivänä. Jos sattuu yhteen osumaan, it will be coffee time. Or skumppa hour.

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia! Kyllä kotimaan matkailu on kannattavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Miten sitä onkin unohtanut viime vuosina tutkia oman maan ihmeitä? Aina vain kiire ulkomaille. Tsot tsot. ;)

   Poista
 3. En löydä sun sänköpostiosoiteta tässä kiiruksessa, jos ehdit laittaisitko mulle postia :) Olis asiaa :)

  VastaaPoista

Kiva saada postia. :)