tiistai 8. syyskuuta 2015

Go Vallila!

Vallila Interior on avannut tänään myymälän Helsingin keskustaan. Onnea! 


Kiitos Vallilan väki, kun kutsuitte mut tutustumaan ensimmäisen kivijalkamyymälänne ihanuuksiin. Mitä kaikkea teillä siellä nykyään onkaan! Mukeja ja mattoja, tapetteja, kangaskassejakin. Onpa hyvä, että nyt on paikka, jossa voi tutustua kerralla koko laajaan tuoteperheeseenne. Enää ei taatusi pääse unohtumaan, miten monipuolinen ja yllätyksellinen valikoimanne on.


Maanantain kutsuvierasavajaisiin saapuneita hemmoteltiin herkuilla ja kuohujuomalla. DJ soitti rentoa musiikkia, joka innosti tanssiaskeliin muiden muassa yrityksen hallituksen puheenjohtajan, Anne Bernerin. Berner mainitsikin osuvassa ja lämminhenkisessä puheessaan vallilalaisten viihtyvän tanssilattialla.

Pitkäjalkaisen juomalasin ja kameran kanssa taiteilu kaunista kauppaa sotkematta oli tälle naiselle sen verran haastava tehtävä, että jätin suosiolla syömisen muille. Tai no, toki tuota houkuttelevaa vuohenjuustoleipästä piti maistaa, mutta sen enempää ei mua pystynyt harhauttamaan itse asiasta. ;) 

Vitsi, mikä määrä uusia kuoseja tuntuu ilmestyneen sitten viime kerran, kun olen käynyt Vallilan valikoimaa läpi. Tosin aiemmin ei kai myöskään juuri missään ole voinut nähdä esillä kerralla näin monta mallia, jälleenmyyjien valikoimat kun ovat suppeammat. Pyörin liikkeessä varmaan suu auki, kun joka puolella oli niin paljon kirkkaita värejä ja eläväisiä kuvioita.

Kangasmallit, kuten matotkin, on ripustettu liikkeessä esille näyttävästi ja havainnollisesti. Kiva, että saa koskea ja tunnustella. Ikkunoiden voimakkaansävyisistä teippauksista ja alas valuvasta, samalla ikään kuin ylös kurkottavasta kangasmallirykelmästä tulee lähes taikametsämäinen tunnelma. Todella kaunis esillepano, jossa - kumma kyllä - mikään kymmenistä värisävyistä ei riitele toisten kanssa. Ei edes se mun suosikkini, monen mielestä tylsä mustavalkoinen.


Yllä näkyvä Manse-kuosi oli mulle uusi tuttavuus. Hyvä lisäys Aurajoki-kankaan sekä suosikkieni, Helsingin kaupunginosia kuvaavien mallien rinnalle.


Törmäsin tilaisuudessa näihin pirteisiin kaunokaisiin. Ihanan Ullan näkemistä olen odottanut jo pitkään, ja onnenpäivänä sitä tapaa tuosta noin vain kaupan päälle myös hurmaavan Henriikan. Kiitos naiset, olipa huippua nähdä. :)Tänään ja tulevana lauantaina ehtii vielä mukaan liikkeen avajaistunnelmiin Kluuvikadun ja Aleksanterinkadun kulman tuntumaan. Mutta hei, kiirekös tässä. Siellähän se tästä lähtien on paikoillaan, 80-vuotiaan Vallilan ensimmäinen, ihka oma kivijalkamyymälä.

 

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään Vallilan tapeteista jopa enemmän kun kankaista. Olipa kivan oloinen avajaistapahtuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne tapetitkin on tosi kivoja.
   Vallilalaiset osasivat kyllä järjestää rennon tapahtuman. Siellä tunsi olonsa kotoisaksi. Jos nyt ei ota lukuun sitä, että pelkäsi kaatavansa lasin sisällön kauniille kankaille. ;)

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta tapahtumalta :)! Ulla olisi mukava tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, sitä se oli, positiivisen porukan hyvän työn tulos. Joo, sunkin täytyy kyllä tavata Ulla. :) ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, oli tosi kiva päästä mukaan noihin hauskuuksiin. :)

   Poista
 4. Kiva kun olit mukana! Ja kauniita kuvia :) t. Lotta/Vallila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta teille kutsusta! Oli tosi kiva olla paikalla. :)

   Poista
 5. Olipas kivan kuuloinen tapahtuma ja ihanasti kirjoitettu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Tilaisuus oli poikkeuksellisen kivasti järjestetty. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)