tiistai 15. syyskuuta 2015

Kameratta Habitaressa

Sisustusblogeista ei varmaankaan ole voinut olla huomaamatta, että Habitare-messut olivat viime viikolla. Rankka alkusyksy kamppasi tämän naisen sen verran reteästi, että messukokemuksesta tuli hieman erilainen kuin menneinä vuosina. Torstaina illansuussa kävin Messukeskuksessa moikkaamassa habitarelaisia ja toisia bloggaajia drinkin merkeissä. Pitkä päivä vei voiton väsyneestä, ja otin kokonaista kaksi kuvaa ennen aikaista kotiinlähtöä. Yläkuvassa on meille tarjolla ollut tabboulehsalaatti, alla Laura antiikkiosastolla. Hienosti meni! ;)
Lauantaiaamuna pakkailin silmät sirosti ristissä kassiin tavarat sekä viikon kuudetta työpäivää että messuja varten. Päästyäni töiden jälkeen Pasilan asemalle tajusin, että kamera on jossain aivan muualla kuin kassissa. Loistosuoritus! Oletteko huomanneet, että ilman kameraa liikkeellä ollessa kuvaamisinspiraatio on huomattavasti vaikeammin sytytettävissä? ;) Annoin siis messuseurani Johannan räpsiä rauhassa ja keskityin hengaamiseen. 


Ei ollut kyllä hassumpaa tuo messustelu tuolla lailla "vapaana". Milloinkahan viimeksi? Ehkä oli ihan hyvä, että tuli tämä pakkotauko kamera naaman edessä kulkemisesta. Varjopuolena on toki se, ettei mulla ole tämän kummempaa kuvasumaa esiteltävänä. Muutama puhelinräpsynen vain. Onneksi voitte lukea messuista yksityiskohtaisemmin esimerkiksi Miian ja Irinan blogeista. 
Johanna oli viikonlopun meillä kylässä, ja tuli messujen lisäksi käytyä pyörähtämässä kaupungillakin. Nykyään melkein poikkeuksellista tuo keskustaan meno, kun autolla on niin hullun helppoa ajaa ostoskeskukseen. Voi tylsyys ja keski-ikäisyys...

Nyt mun nenäni kyllä kääntyy syksyksi kodin seinien sisäpuolelle. Messut herättivät taas kesän jälkeen miettimään kotijuttuja. Ja tulihan sieltä kannettua myös aikas painava tuliainen. Siitä pian lisää. Joo joo, lupaan ottaa kuvat ihan oikealla kameralla. ;)

Kävittekö messuilla? Mitä tykkäsitte?
 

8 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia tuli kännykälläkin. Paitsi tuo viimeinen :D

  VastaaPoista
 2. Olisi kyllä outoa, jos jäisi kamera kotiin! Tosin mulla on sen verran hyvä puhelin, että en ihan pulassa olisi. Kiva oli nähdä taas, tällä kertaa ehdittiin hieman enempi juttelemaan kuin aiemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa, oliko orpo olo. ;) Totta on, että omakin puhelin pystyy aika paljoon, mutta on se kunnon kamera aina luotettavampi. Jes, hyvä kun taas törmättiin. Ja ehdittiin hetkinen jutellakin. Ensi kertaan! :)

   Poista
 3. Ihan kivoja kuviahan sä olet napsinut. Itse jätin tarkoituksella kameran kotiin ja olin vain kännykkäni varassa messuilla. Aika rentoa menoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Outi! Kyllä se juu rentouttaa, kun ei ole ns. töissä messuilla. :)

   Poista
 4. Mulla oli kamera, mutta ei siltikään kovin kummoisia kuvia. Jotenkin silloin ärsytti koko möykky ja sen kantaminen, piti olla aikas hieno osasto että jaksoin sen kaivaa esiin :-D Kiva oli nähdä drinksuilla, mennääs toistekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, että sitä joko on tietyssä kantomoodissa ja ottaa kuvia tai sitten ei. Mutta juu kyllä, olipa kiva taas nähdä. Drinksuilemisiin taas! Ehkäpä Indiedays-pippaloissa?

   Poista

Kiva saada postia. :)