maanantai 3. elokuuta 2015

Mustavalkoista, kiitos






Nyt mä sen näytän. En jaksa enää odottaa katastrofi-liesituulettimemme muuttumista näkymättömäksi, upotettavaksi versioksi. Sama, vaikka sokkelilaudat makaavatkin sohvan takana ja uutta työtasoa odotetaan vielä kuljetuksessa naarmuuntuneen tilalle. Baarijakkarat ovat edelleen valintavaiheessa, eikä sopivaa, mustaa seinävalaisinta vasenta nurkkaa varten ole vielä tullut vastaan. Musta reunanauha on rautakaupan hyllyssä, ja muun muassa pyyhekoukut ja veitsiteline odottelevat vuoroaan seinälle pääsyssä. Suunnilleen tältä se kuitenkin tulee näyttämään valmiiksi fiksattunakin. Meidän uusi keittiö.












Ihan kiva muutos tähän edelliseen nähden, eikö? :D








Nyt vielä muutama eilen poimittu vadelma nassuun ja sen jälkeen kirpputoritavaroiden kimppuun. Voi yök. Onneksi palkintona reippailusta on iltapyrähdys terassille. Tästä se lähtee, viimeinen lomaviikko. Hui.



30 kommenttia:

  1. Mä pidän molemmista! Kivoja detaileja kummassakin versiossa!

    Mä olen miettinyt, että pitäisikö vetää mustalla maalilla kaakeleiden saumat! Kiitos tästä kuvasta, koska nyt hahmoittui hieman miltä tulisi näyttämään :).

    Kivaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että joku sisustusihminen löytää vanhasta keittiöstä positiivista. ;) Itse olin niin kaunistunut valintojen hengettömyydestä, että oli pakko tehdä muutos. Sisustusasioihin vihkiytymättömät ovat olleet ihmeissään päätöksestäni muuttaa keittiötä.

      No, mitä mieltä olet, aiotko saumata kaakelit uudelleen? Jos muuten tarvitset, mulla on uusi paketti Saumafixiä ja siihen musta väriaine. Eikä maksa mittään. :)

      Iloista viikon jatkoa, S!

      Poista
    2. Uuuh, olisiko :)? Mä laitan vaikka sulle mailia :))

      Poista
    3. Hyvä hyvä, säästän sulle kirpparikuormasta. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti Lyde! Tykkään itsekin, mutta uskallan huokaista vasta, kun on valmista. ;)

      Poista
  3. Uusi on upea! Ihanan tyylikäs! Tykkään kovasti♥♥♥ Tsemppiä keittiön viimeistelyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! <3 Tää vastaa kyllä täydellisesti sitä ajatusta, joka mulla tästä keittiöstä oli hommiin lähtiessäni. Ja kiitos tsempistä, sitä vielä tarvitaan. ;)

      Poista
  4. Upea keittiö! Monta sellaista juttua, mistä itse olen haaveillut. Ja noiden kuvien jälkeen meidänkin ikivanhan keittiön seinä näyttää varsin trendikkäältä, kun puuhellan takana ihan samanlainen laatoitus :) Olemme vihdoin ja viimein saaneet oman remonttiprojektimme aloitettua ja sen myötä blogikin heräsi taas eloon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hyvä hyvä, muotilaatoitus teilläkin. :D Ja hyvä, kiitti vinkistä, käynpä kurkkaamassa taas blogiasi. Remonttiprojektit (muiden projektit siis, hihi) innostavat todella.

      Poista
  5. Siitä tuli upea ja vaneriovetkin näyttävät tosi hyvältä 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, kun tykkäät, Johanna! <3 Kiitos muuten, sain tänään sulta paketin. :)

      Poista
  6. Ihanan teollisen näköistä, tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes jes, kiitti Irina. Pyrkimys oli saada teollinen vaikutelma, ainakin tiettyyn pisteeseen saakka. :)

      Poista
  7. Apua miten hieno! Todella tyylikäs tuo mattamusta. Ja nuo Framan timanttilamput <3 Kyllä tuolla kelpaa kokkailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vilja, kiva kun tykkäät. Mattamustaa ei riko nyt kuin tuo kiiltävä jääkaappi. Mutta annan sille anteeksi. ;) Kokkailen täällä jo nyt innoissani, joten eiköhän paikka ole siihen hommaan aika täydellinen, kunhan loputkin jutut ovat kunnossa. Ja joo, viimeinkin hoksasin, mihin nuo Framat ovat omiaan. Ihanat! <3

      Poista
  8. Upea keittiö! Yläkaappien poistaminen avartaa tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miina! Oon ollut tosi tyytyväinen yläkaapittomuuteen, varsinkin, kun tila on niin matala. Hih, näitä loftin ongelmia tuo mataluus. :D

      Poista
  9. Ei vanhassakaan vikaa ole, mutta on tuo uusi tosi hieno. Erityisesti tykkään noista kaakeleista ja yläkaapittomuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi! Noista kaakelien mustista saumoista lähti koko suunnittelu. :) Ja yläkaapittomuus - onneksi sain lopulta hyväksynnän sille ajatukselleni toiselta puoliskolta.

      Poista
  10. Aivan mielettömän upea koti teillä <3

    VastaaPoista
  11. No kyllä muutos on todella upea ja ihan mun mieleen! Mustavalkoista, kyllä, toimii. Tuollainen graafinen ja teollisuushenkinen on vaan niin ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät. :) Tähän taloon tuo industrial-henki sopii just eikä melkein, joten oli melkein pakko tehdä tää muutos. ;)

      Poista
  12. En kestä miten ihana !! Sopii teidän kotiin ja taloon ihan täydellisesti <3

    VastaaPoista
  13. Tosi kaunis keittiö! Erityisesti pisti silmään pieni yksityiskohta, eli astioiden kuivausteline, kun itselläni on vastaava hakusessa. Mistäköhän olet mahtanut löytää omasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amanda. :) Tuo teline on Ikeasta, sinne vain hakemaan. :)

      Poista

Kiva saada postia. :)