lauantai 1. elokuuta 2015

Hetkiä Portugalissa
Tervehdys kivat! Olipahan heinäkuu. Kokonaiset neljä postausta, taisi tulla ennätys. Ei kun parannusta tekemään, onhan nainen nyt ladattu viinin ja herkkujen lisäksi täyteen iloa ja tarmoa. Hihi, näkyisipä vain toiminnassakin.

Lissabon ja Cascais tarjosivat aurinkoa ja hätkähdyttävän kaunista katseltavaa. Oli hyvä olla. Tunnelmia on luvassa vielä toisellekin kerralle, ja tokihan kauppahallit ja tyylikkäimmät ostospaikatkin ansaitsevat kunniansa.

Tämä viikonloppu kuluu täysin kotiympyröissä. Pyykkiä ja paikkojen järjestelyä. Keittiön katselua sillä silmällä. Ehkä muutama marja lenkkipolun varrelta lautaselle. Eilen haimme Vepsäläisen alesta kaksi Mixrackia, joten jospa ainakin joka puolella huojuvat paperipinot näkisivät siistimmän huomisen. Ties vaikka karsimisintokin heräisi. Just. ;)


Kaunista viikonloppua! Kiva olla täällä taas.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikö! Harmi, että sen edessä istui täti, jota en saanut rajattua pois muuten kuin ottamalla kuvan tuolla lailla vinoon. En kehdannut ajaa rouvaa mäkeen. ;)

   Poista
 2. Ihania maisemia ja mahtavat lämmöt siellä on ollut.
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä pääsi kuumakin yllättämään, mutta suurimmaksi osaksi merituuli hoiti asian meidän voitoksi. :) Riemua sun viikonloppuusi, Outi!

   Poista
 3. Vau! Ihania yksityiskohtia kauniista maasta <3

  Mä täällä jälkijunassa kahlaan blogeja läpi. Parilta viikolta kaikki suosikit lukematta. Pyh mikä kiire.

  ps. sinulle on haaste. Ei oo pakko osallistua, jos ei siltä tunnu. Halit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän niitä riitti, rähjää kauneutta varsinkin. Pitääpä laittaa lisää kuvia, etteivät unohdu itseltäkään. :)

   Mulla on kans jääneet blogit seuraamatta viime viikkoina. Onneksi syksyllä ehtinee ottaa kiinni lukemisessa. Pari blogia per ilta tms.

   Hui, kiitos haasteesta. Otamme vastaan. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)