perjantai 8. toukokuuta 2015

Uutta kylppärissä

Hihi, jo oli aikakin kuoria uuden kodin kylppärin ja wc:n kaapit ja laatikot suojamuoveistaan. Tai no miten sen nyt ottaa, eiväthän nuo kalusteet ole olleet paikoillaan kuin vasta kuutisen vuotta. Ihan oli taidettu meitä varten säästää pintoja. ;) Alta paljastuivat kiiltovalkoiset kalusteet.

Miten paljon iloa voikaan seurata pienen pienestä ja harmittoman oloisesta muovinpalasesta, jonka yhtäkkiä huomaa pilkistävän laatikon nurkasta tutkiessaan vetimiä. Jotka muuten, toisin kuin ovet, ovat aikansa eläneet. Että meillä oli hauskaa. Toinen ruuvasi metallia irti ja toinen repi sydämensä halusta. Välillä toinenkin halusi välttämättä kiskoa. Tulipahan puolen tunnin teholämmittely ennen juoksulenkkiä.

Ihana Sanna kävi muuten illansuussa esittelemässä kuvina maanantaina puhutut suunnitelmamme tulevasta, mustasta keittiöstämme. Oi että. Bring it on, sormenjäljet!


Hienoa viikonloppua!


12 kommenttia:

 1. Olipa hauska juttu...selvästi kaappeja teille säästelty.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikein oli mieluisa yllätys. :) Iloa viikonloppuunne!

   Poista
 2. Ihan paras!
  Tällaisessa tilanteessa tulee varmaan sellainen käsittämätön tyytyväisyyden tunne, että hymyilyttää pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kieltämättä vallan tyytyväinen mieli, vaikka olinkin jo suunnitellut kaapeille pientä make-overia. No, onhan tääkin yhdenlainen. :D

   Poista
 3. Hyvää viikonloppua,
  Jos vielä se keittiön musta hana on löytämättä niin vinkkinä Tapwellin musta hana. Meille tuli se jo ja laitoin blogipostustakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karolina, kuulinkin tuosta Tapwellista. Käyn lukemassa sun postauksen - varmaan se meillekin tulee sitten, ellen vaihda valintaani himoitsemaani messinkiin. :)

   Poista
 4. :D ei oo totta. Miten joku on voinut elää niiden muovien kanssa. Kiva olisi tietää, että tarkoituksella vai huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne sen verran huomaamattomat olivat, että oltaisiin voitu mekin elää niiden kanssa pitkään. Ellen olis niin tarkka. ;)

   Poista

Kiva saada postia. :)