lauantai 21. maaliskuuta 2015

Vieras


Olivat hetkisen etuajassa. Joo joo, en ollut ehtinyt töistä tultua siivota. Onneksi tätä pölyhuiskan heiluttelua eivät saatelleet tuhahdukset, vaan ilon kiljahdukset. Ystävä tuli eilen helmiapajille tyttärensä kanssa. Aurinko sattui paistamaan niin mukavasti, että nappasin muutaman kuvan neidistä vauhdissa. Uusi kotituttavuus selvästi kiinnosti. Ensimmäisenä pieni suuntasi lattiassa olevan rastin luo. Sen, jonka funktiota toimittaja arvaili Ilta-Sanomien nettisivuilla.Kauheasti oli söpöllä kosketeltavaa ja purtavaa. Mukavasti sai jätettyä sormenjälkiäkin, kiitos meidän kiireisen viikkomme ja sen vuoksi pinnoille jääneen pölyn. Siis todellakin siivoamme perusteellisesti ihan joka viikko, jos aikaa jää... köh. Toivo tosin elää vielä uuden kodin puunausinnon suhteen. Suurella riemulla omia juttujaan selittävä, juuri yksi täyttänyt tyttö hiljeni hetkeksi, kun mies tuli kotiin, mutta yhteinen sävel löytyi vartissa iPadin ihmeellisen maailman siivittämänä.

Kilistelimme ystävän kanssa keväälle ja tulevalle muutollemme, tiramisulle ja sille, että joka paikkaan ehtivällä pienellä oli hetken ajan kultainen hoitaja nykytekniikan ihmeineen, ja me saimme kaivella rauhassa helmirasioita.


Oli vähän mielessä huomenna vilautella tulevan kodin pohjapiirustusta. Vielä on remppareiska hakusessa ennen muuttoa tehtäville pintakosketuksille, mutta onneksi on reilu kuukausi aikaa. Tosin nämä kaksi muuttajaa eivät jaksaisi odottaa enää hetkeäkään. Huomiseen!8 kommenttia:

 1. Pienet ihmiset<3 Mielenkiinnolla odottelen, miltä näyttää tulevan kodin pohja! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni tyyppi :)
  Uudesta kodistanne tulee varmasti upea -en malta odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on. <3 Voi että, olisipa jo muuttopäivä, niin päästäisiin pikku hiljaa suunnittelemaan hommaa eteenpäin. Pientä pintafiksausta on luvassa näiden ensimmäisten sipaisujen jälkeenkin.

   Poista
 3. Ihana pikkutyyppi teillä on käynyt vipeltämässä. Söpöläinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden pikkuisten mielenkiinto on kyllä ihanan aitoa ja kuolaista. ;) Ihastelin tuota mekkoa. Hän oli pukeutunut kylävaatteisiin. <3

   Poista

Kiva saada postia. :)