tiistai 24. maaliskuuta 2015

Odotellessa ostettua

Että onkin vaikeaa odottaa. Koska elämä on tällä hetkellä sisustusrintamalla lähinnä värilastujen seassa räpiköintiä, eikä ensimmäistenkään suunnitelmiensa toteuttamista pääse aloittamaan vielä yli pariin viikkoon, tuntuu, ettei ole täälläkään mitään näytettävää. Mutta haa, onneksi aina voi käydä etukäteen ostoksilla uutta kotia varten. Koska suuria hankintoja täytyy odottaa siihen saakka, että näkee, minkä näköisessä paikassa oikeasti asuu ja mitä sinne tarvitsee, olen vähän kuin varkain alkanut katsella sillä silmällä kaikkea pientä tarpeellista. Muuttoa odottamassa on jo ainakin pari tyynynpäällistä ja printtiä sekä nämä kuvan kylppäritarvikkeet. HM Homen mattamustat verkkokorit tulevat suihkuun pesuaineille, ja tylsimmät ihonpuhdistusainepullot aion tyhjentää noihin niin ikään HM:n kultahattuisiin, lasisiin pumppupulloihin. Koreista ne eivät pääse ainakaan kovin helposti hyppäämään alas tuhoonsa.

Terkkuja kärsimättömältä. Nyt uudelle kodille näyttämään paikkoja remonttimiehelle,
 ja siitä katsastamaan ystävän uusi kotiostos. Iloista loppupäivää!8 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia, ja nuo korit tosi kivat, menee kyllä hankintalistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin, että korit ovat just sopivat valkoiseen kylppäriin. Ainainen mustavalkorakkaus, voih. ;)

   Poista
 2. Ihana, kutkuttava odotus! (Ja varmasti ihan pikkuisen raastavakin, voin vaan kuvitella! :)) Kävin kurkkimassa värilastujakin - valkoisissa on hirmuisesti eroa, kylmiä ja lämpimiä sävyjä - tsemppiä valintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh Pirita, tää odotus sais kyllä jo loppua. ;) Mutta onneksi nyt on remppamies jo töissään. Sävyt valittu toistaiseksi. Niistä valkeistakin! Mutta kunhan päästään muuttamaan, alkaa keittiön miettiminen. Ja väliseinän. Voih.

   Poista

Kiva saada postia. :)