sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Koti toisen silmin


Terkut aamukahvilta. Katselen välittäjän ottamia kuvia kodista, ja tekee mieli kysyä, kenes asunnossa sitä oikein ollaan. Aina sama juttu, kun joku toinen esittelee kuvallisen näkemyksensä itselle liiankin tutusta aiheesta. Kappas, kuvakulmia on muitakin kuin ne omat suosikit. Hei, yllättävän kivaltahan se näyttää. 

Huvittavaa, että kodin pohjakuva, joka piti laittaa sivupalkkiin näkyviin jo blogin aloittaessani, näkyy täällä ensimmäisen kerran vasta nyt, kun olen muuttamassa pois. Minä mitään saamaton ole. No ei, täytyy vain muistuttaa itseään asioista alkamalla taas tehdä mulle niin rakkaita to do -listoja, jotka olen Helsingin-vuosina lähes kokonaan unohtanut. Vitsit sitä tunnetta, kun saa viivata yli tehdyn asian, pienen tai suuren. Töissä se on lempijuttujani. Siksiköhän kotona on pidetty viime aikoina taukoa? Aloitankin heti uudelleen. Uuden kodin pintaremonttia ja muuttoa varten taitaa tarvita jo aika mittavan listan. Katselkaa te kotikuvia. Täällä mä vielä toistaiseksi asun. Kaunista sunnuntaita! :)


 Kuvat: Iris Leskinen


12 kommenttia:

 1. Kyllä mä sanon, että huokaus ♥ On se kuvaaja vaan löytänyt uusia kuvakulmia. Ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ sulle Johanna. Sama juttu kuin sun kans, ihan uudenlaisia kuvia otit täältä sinäkin. Niin, ja mä teillä. ;)

   Poista
 2. Varsin avaralta näyttää, ainakin kuvissa siis. Kiva homma tuolla näyttää olevan myös se, että pesukone mahtuu kylppäriin. Usein pienissä kodeissa näin ei ole. Todella kaunis sisustus myös, kiva nähdä miten laitat sitten sitä isompaa kotia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä kädet levällään pyörimään mahtuu. :) Pohja on tosi hyvä, tosiaan jopa kylppärissä.

   Joo, muakin jännittää uuden kodin sisustus. ;) Mitähän kaikkea sinne keksinkään. Täytyy sanoa, että canvas ainakin on valkoinen tulevassa asunnossa. Tyhjää täynnä toistaiseksi. Jes!

   Poista
 3. Jos olisin yksiötä ostamassa, niin ei tarvitsisi miettiä kahdesti! -Sini-

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! <3 Suhteessa neliöihin näyttävät tilat tosi avarilta ja isoilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. :) En olisi ostanut asuntoa, ellei seinää olisi saanut kaataa tämän avaruuden saavuttamiseksi. Tosi hyvin tänne on yksi mahtunut.

   Poista
 5. Kaunis koti ja uudestakin tulee varmasti tosi hieno. Mielenkiinnolla odotan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi Joanna. Innolla odotan uutta itsekin. ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna! Iris osasi löytää hyvät kuvakulmat.

   Poista

Kiva saada postia. :)