tiistai 17. helmikuuta 2015

Sisustajan lomamatkaMitä tekee sisustusihminen lomallaan? Tämä visuaalisten elämyksien hakija pakkasi talviloman aluksi pariin Tampere-päiväänsä reilusti kaunista katseltavaa. Ensin ystävänpäivän hengessä kaveriporukalla teatteriin (parkumaan, koska Kaikki on kohta hyvin) ja syömään Hans Välimäen uuteen, tyylikkäästi sisustettuun August von Trappeen. Yöksi niin ikään vasta avattuun Torni-hotelliin, jonka yökerhosta oli huimat näkymät. Huoneetkaan eivät olleet lainkaan pöllömmät viimeistelemättömine betonikattoineen, mutta kuvia ei valitettavasti tullut otettua. Voi, iltavalaistuksessa Tampereen vanhat, kiviset tehdasrakennukset näyttivät erityisen kauniilta, vaikka ihailen niitä toki päivänvalollakin.

Lauantaina pääsin yöpymään kummityttöni uuteen kotiin, joka on kyllä jotain aivan muuta kuin tavallinen opiskelijakämppä. Päivällä kiertelimme ystävänpäiväteemalla sisustusliikkeitä. Sydänsuunnistus tuli hoidettua kunnialla, ja nyt vain odottelemme niitä kaikkia hienoja palkintoja, jotka luonnollisesti voitamme. Kävimme muun muassa kahdessa Tampereen suosikkisisustusliikkeessäni. Siis


Design Boulevardissa 
vai -lla?


ja Domdomissa


Kummassakin liikkeessä juttelimme pitkät pätkät niitä näitä innostuneiden kauppiaiden kanssa. Mikäs siinä, kun on tämä yhteinen kiinnostuksen kohde. Taisivat myös saada kuulla ensimmäisten joukossa, millaiseen kotiin olemme muuttamassa. Kestäkää te vielä hetki. Yritän saada pidettyä suuni täällä kiinni siihen saakka, että kauppapäivä on sovittu. Mutta sen jo saanen kertoa, että hermoja raastava etsintä on nyt saanut onnellisen lopun. Älkää siis huoliko, kuulette taatusti uudesta kodista tulevaisuudessa kyllästymiseen asti.

Domdomin ihana Pirita maistatti meillä lakuja, ja pitihän niitä ostaa kotiinkin. 
Ihailin taas kerran silmät ymmyrkäisinä kaikkea ihanaa, mitä liikkeessä oli.


Vitsi, mitkä mustat portaat, ja niitä on liikkeessä kaksin kappalein.


Kummityttökin tietää, että runsas määrä ikkunoita on hyvä asia. Onnea uuteen, kauniiseen kotiin!


Sunnuntaina yritimme kovasti sulatella illan ja aamun herkkuja jäällä, 
mutta päädyimme sen jälkeen keskustaan brunssille. Kröhm, tasapainon vuoksi.
Nämä sydänpullat olivat leipomon herkkuja, mutta minäpä sain itse tehtyjä. Vietin sunnuntai-iltapäivän vanhalla ystävällä. Niin no, jos nyt vielä pikkuisen laskiaispullia ja vuohenjuustolasagnea. Eihän sitä kotimatkaa muuten jaksa. ;)

Loma jatkuu jännien kotiaiheiden parissa. Onneksi tulossa on vielä pyrähdys Tukholmaan ennen kuin työt taas jatkuvat. Vanhaksikohan tässä on tulossa, kun tämäkin loma tuli taas niiiiin tarpeeseen? Iloista viikkoa!


8 kommenttia:

 1. No jopas. Kaikkea tohinaa. Ja kotitohinaa kanssa - onnea(jos saa/uskaltaa jo onnitella).

  VastaaPoista
 2. No nyt alkoi ihan jännittämään teidän asuntokaupat. Voi missä kaupoissa olette käyneet, ihania tavaroita joka kuvassa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No muakin jännittää, Outi. :D
   Suosittelen noita Tampereen ihania sisustuskauppoja, jos sinne päin menet. Täynnä kaikkea upeaa.

   Poista
 3. Oi, ihanaa! Onnea uuteen, yhteiseen kotiin ♥ Kirjoittele vaan paljon teidän uudesta kodista sitten. Täällä on ainakin yksi innokas lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, HeLi (hieno nic)! Ollaan ihan innoissamme. Taatusti tulee kirjoitettua uudesta kodista riittämiin. :)

   Poista
 4. Voi sydän mä oon niin onnellinen teidän uudesta kodista ♥
  ( Hihihiiii - minäpä tiiän jo )

  Tämän postauksen otsikko muuten olisi hyvin voinut olla myös herkuttelijan lomamatka. Jokatapauksessa kuulosti täydelliselle lomamatkalle myös minun makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sydän juu, hihittelijä! ♥

   Joo, totta. Aika lailla meni herkutteluksi. Loppulomasta onkin sitten otettu herkuttelua takaisin, annettu takaisin, tai miten sitä nyt kutsuisi tätä yökkäilyä. :D

   Poista

Kiva saada postia. :)