sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Habitaren vieraana
Olin keskiviikkona iltakahvilla Messukeskuksessa. Habitare-messut kutsui joukon bloggareita kylään kertoakseen tulevan syksyn tapahtuman uutuuksista ja kyselläkseen mielipiteitämme messuista nykyisellään ja ehdotuksiamme tapahtuman kehittämiseksi. Meitä oli vastassa tehokkaan ja pätevän oloinen tiimi, johon kuului kymmenkunta ahkeraa.

Fazerin kahviloiden uudehkon ilmeen takana olevan Suunnittelutoimisto Koko3:n Aino Brandt kertoi tilan suunnittelun lähtökohdista ja painopisteistä. Oli hurjan mielenkiintoista kuulla ammattilaisen kertomana tuo kaikki, mikä pelkästään kahvilan ulkoisen ilmeen suunnittelussa oli otettu huomioon. Tai siis taatusti kuulimme siitäkin vain pääpiirteet. Huomioon otettavaa lienee reippaasti. Noin nuo upeat julkisten tilojen sisustukset siis syntyvät. Vaikuttavaa tämmöiselle harrastelijalle, joka lähtee sisustuksessa yleensä siitä, mikä niinkutota näyttäisi omaan silmään hyvältä.

Herkuttelimme Fazerin kahvilan leivillä, erikoiskahveilla, smoothiella ja virvokkeilla. Ai niin, ei sovi unohtaa kakkupöydän makeita. Onneksi teimme myös vastapainoksi kävelykierroksen tavanomaista tyhjemmän Messukeskuksen kulisseissa: maan tasalla varastoissa ja ilmastointilaitteiston suunnilla lähempänä kattoa. Tämän viikonlopun moottoriurheilutapahtumaa rakensi halleissa aikamoinen porukka, jonka työntekoa kurkistelimme sen verran kuin uskalsimme astellessamme tutisevin jaloin katon rajassa huoltosillalla. Olipa jännää!  
Ilta oli kaiken kaikkiaan tosi mielenkiintoinen. Oli hienoa kuunnella sisustus- ja messuammattilaisia ja  tavata itselle uusia bloggaajatuttavuuksia. Ja tietysti niitä tutumpiakin. :) Ihastelin myös muiden bloggaajien huippuja ideoita aivoriihessä. Lahjakasta ja innovatiivista porukkaa nämä blogi-ihmiset!

Kiitos kutsusta ja kivasta illasta kaikille mukana olleille. Nyt tämä bloggari lähtee taas vaihteeksi uuden sunnuntaiharrastuksensa pariin. Asuntonäytöt, täältä tullaan.8 kommenttia:

 1. Missähän tuo sana mintum musta näkyikään. Vilkaisin blogiisi ymmrätääkseni mikä väri? Onneksi en ole kiinteistövälittäjä, katsojia jotka höpöttävät mahdollisista sisustuksita vievät aikaa eivätkä osta. Kyllä sitä ideoita ja tietoakin monelta löytyy, rahaa vain muutoksiin useilta puuttuu. Asuntojen mahdollisuudet ovat huikeita. Iloa vain asuntonätyöissä kiertelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä taida oikeasti olla mintunmustaa väriä. Saattaapi olla vain mun mielikuvitusta. :)

   Joo, varmasti aika rasittavaa välittäjistä kuunnella pilvilinnoissaan fiilisteleviä asunnonetsijöitä. Täytyy pitää mielessä, ettei liikaa juttele semmoisista. Vaikka ammattitaitoinen myyjä varmaan lähtee siihenkin mukaan, että saisi asunnon kaupaksi. Onhan koti suuri tunnejuttu. Mulle itselleni valtava. Ja me kyllä ihan oikeasti etsimme asuntoa, eli ei tämä mitään pelkkää sunnuntaihuvia ole. Kunhan veistelin. ;)

   Poista
 2. Hyviä näyttöjä sitten vaan.
  Vähän ihastuin noihin kahvilan lamppuihin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunpa se oma pian löytyisi.
   Joo, tuo Work Lamp on kyllä tosi kaunis. Varsinkin, kun niitä on monta samassa tilassa. Ja tuo kulta sävynä. :)

   Poista
 3. Toivottavasti löydätte asunnon, sun asunto on vaan niin ihana, että vaikea löytää yhtä ihanaa :) Ja muuten blogissani olisi sulle haaste: http://kotiaurorassa.blogspot.fi/2015/02/kahta-en-vaihtaisi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, kyllähän tässä etsii taas potentiaalista helmeä, tietenkin. Omaa, itselle parasta koloa. Ja haa, kerrankin huomasin haasteen ihan itse ennen oman blogin puolelle tuloa. ;) Kiitos, tosi kiva haaste.

   Poista
 4. Voi jee mitä herkkujakin ootte saaneet. Oispa ollut kiva päästä tulemaan.

  Mitäs näytöillä? Mitään potentiaalista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla tuut sitten sinäkin mukaan. Ni! :)

   Voihan potentiaalinen! Kyllä on löytynyt. Palaan asiaan. :D

   Poista

Kiva saada postia. :)