lauantai 7. helmikuuta 2015

Pino, Papershop, JohannaReippaasti ylös lauantaiaamuna, vaikka unta olisi riittänyt. Onneksi oli hyvä syy. Johanna oli tyttärensä kanssa herännyt vielä pikkuisen aikaisemmin Pohjanmaalla lähteäkseen heppamatkalle Helsinkiin. Eipä siinä sitten kuin vedenkestävät talvilenkkarit jalkaan ja sohjoon. Koska mukana oli yksi täydellisesti kohderyhmään istuva, menimme aamukahville ja -kaakaolle Starbucksiin. Jos ei siitä vielä herännyt, niin viimeistään Roobertin Herkun tarjonnan edessä. Tiedättehän tuon upean valikoiman karkkikaupan Punavuoressa?

Kiertelimme piensisustuskauppoja siihen asti, että joukon nuorin alkoi ilmaista vienoon sävyyn tyytymättömyyttään kohteiden yksipuolisuuteen. No ylläri. ;) Äkkiä Finnair Sky Wheelin kautta Burger Kingiin, että olisi kotona kerrottavaa.


  
Ettäs olikin taas kaunista sekä Papershopissa että Pinossa. Varsinkin paperikaupan pastellit ihastuttivat. Siellä oli samoja Rifle Paperin vihkojakin, joita toin Pariisista.

Päivä oli lievästi sanottuna pilvinen, kuten kuvistakin näkyy. Onneksi mieli sentään pysyi perinteisellä tirskuntatasolla. Tulin kotiin puoli kolmelta, ja loppupäivä on mennyt somasti puoliunessa. Huomenna on taas vuorossa asuntokatselmus. Vähän viikonlopputöitäkin vielä molemmilla, yök. Pää siis tyynyyn ihan kohta. Kiitos, virkeät ja nauravaiset turistit! Teitäkin taatusti nukuttaa Apassionatan jälkeen. Hihittelemisiin.6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia sait otettua, kyllä tuo pino onkin kaunis! Kiitos taas seurasta ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Pinon talon ikkunat ovat mun vakituinen huokailun aihe. Upeat!

   Taisitte päästä hyvin kotiin? Kiitos itsellenne, olipa taas riemukasta. ♥

   Poista
 2. :DDD Ihana kruunupää ♥
  Mä en olekaan Starbucksissa, enkä Burger Kingissä käynytkään.

  Teillähän oli hauska turistipäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buahahaa. :D Kiitos. <3

   En oo varma, ootko mitään missannut. ;)

   Oli juu vallan virkistävä päivä. Näitä lisää!

   Poista

Kiva saada postia. :)