perjantai 29. elokuuta 2014

Energiaa ja maljakoita







Olinpa varmaan illansuussa näky. Raahasin työkassia, salikassia, kauppakassia ja perjantaikukkia kaatosateessa varjon alla. Ja hymyilin leveästi toista päivää putkeen. Mä oon taas hienosti kiinni arjessa. Kymmenen aamut torstaisin ja perjantaisin sopivat mulle sata kertaa luultua loistavammin, ja salitreenin + hölkkälenkkien aloittaminen piiitkästä aikaa antaa aivan ihmeellistä voimaa. Lihakset toki eivät ole vielä pinaattipurkkia nähneetkään, mutta olo on loistava ja mieli korkealla.




Mitäs maton sisältä oikein pilkottaa? Oliskohan jonkun seitsemän sälekaihdinta? :D










Koti on lievästi vaiheessa odotellessaan smyygien korjaajaa ikkunarempan jäljiltä. Huonekalutkin seilaavat ihan missä sattuu. Mut mitäs siitä. Niin kivaa täällä kotona silti on, että jätin Kansalaistorin ulkoilmaleffan muille ja jämähdin sohvalle. Valmistettuani tietty ensin kymmenen annosta suuritöistä herkkuruokaa duuniin. ;) Huomenna ehkä jopa kuvia itse perjantaipuskasta. Tänään näitte vasta maljakkoehdokkaat. Kaikki mun lemppareita, kristallista viinipulloon.


Kaunista viikonloppua!


6 kommenttia:

  1. Mitä, mitä??!! Onko opettaja lehti lennähtänyt roskakoriin.. :) Vahinko varmaan.
    -Heini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehei, eihän toki... Se on vain sen säilytyspaikka... :D

      Poista
  2. Mikä tuo ihana W maljakko on? Mä en ole löytänyt tuolle Kiasman julisteelle tarpeeksi isoa neliönmuotoista julistetta mistään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on julisteen kans jutut kesken. Ja toisaalta eilen taas tajusin, että olenpas surkea kuvaaja, joten katsellaan, tuleeko se minnekään. ;)

      Maljakko on riesling-pullo Australiasta. Tai siis Alkosta. :D

      Poista
  3. Voi ku mäkin pääsisin taas hölkkärytmiin kunnolla kiinni. Sun pitää tulla hakemaan mut lenkille täältä ;)

    VastaaPoista

Kiva saada postia. :)