lauantai 30. elokuuta 2014

Karkkipäivä


Voi nam! Punavuoreen juuri avattu karkkikauppa Roobertin Herkku huolehti tänään tyylillä kolmivitosten namipäivän herkuista. Myös toinen kohderyhmä oli alakuvasta päätellen löytänyt perille. ;)
Hernesaaren Birgitta puolestaan tarjosi aurinkoiset puitteet iltapäiväkahveille. Ai että, sää tuntui täydellisen syksyiseltä. Raikas, kirkas, pikkuisen viileä. Juuri sen verran, että teki mieli kääriytyä vilttiin. Kotona etsin heti villasukat. Tai siis heti sen jälkeen, kun olin myynyt toisen divaaneistani !!! ja käynyt kurkistamassa naapurissa kahta niin ikään kolmivitosta hevostyttöä, jotka lauantaituntinsa jälkeen löysin peiton alta päikkäreiltä. :) Lauantai.  

Mahtavaa, että viikonloppu tuntuu taas loman jälkeen omalta vanhalta itseltään. Ansaitulta ja pitkältä. Suurelta vapaudelta tehdä mitä huvittaa. Niin kuin lötköttää nyt ne villasukat jalassa sohvalla. Sillä jäljelle jääneellä divaanilla, jota ei sitäkään ehkä huomeniltana enää ole! Mulla on nimittäin suuria suunnitelmia. Hui.
Yllä Eskoksi ristimäni reipas pyörätien ylittäjä Eiranrannasta. Alla taas se neljään pulloon levinnyt perjantaikimppu. Jos jotakuta jäi eilisen maljakkopostauksen jälkeen mietityttämään, millaisia itse kukat olivat. ;) Tuo Nougatista ostamani korkea kristallilasi on juuri niin loistava maljakko, kuin kaupassa ajattelinkin. Ja ne matalammat, leveät samanmoiset ovat täydellisiä suunnilleen kaikille juomille kylmästä kuumaan. Smoothie, mehu, limu, latte, drinksu, kaikki jo testattu. Skumpalle ei tosin ehkä aivan paras...
Messinki on tämän vuoden suuri sisustusrakkauteni. Toivottavasti seuraavienkin, sillä ostin Formverkin ohi kulkiessani Framan Diamond Lights -lampulleni uuden riiputtajan. Ei kellään olis tarvetta mustajohtoiselle, ruusukultaiselle? Jos on, meiliä tänne päin. :) 

Kuka ostaa karkkikaupasta nameja niiden käärepaperin kauneuden vuoksi? No Silja. Kiitos Brunberg. Kiitos Roobertin Herkku.


Törmäsin tänään yllättäen vaikka kuinka moneen tuttuun kaupungilla. Harvinaista. Ja huippua! Terkkuja, olipa hurjan hauska nähdä teitä jokaista. :)

Iloista lauantai-iltaa ja suloista sunnuntaita. Ottakaa aamu mahdollisimman rennosti. Niin aion minäkin. Täydellisten yöunien jälkeen. Tää villasukkamummo ei nyt baarin houkutuksille lämpene, vaan nauttii syyshissuttelusta.9 kommenttia:

 1. Apua, missä mää nyt nukun? Ai niin mutta mahtuuhan mulle vaikka patja auton kyytille ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, hyvä huomio! Ota juu auto ja patja. :D On mulla ilmapatjoja, mut jos mukaan mahtuu, on tavallinen parempi.

   Poista
 2. Mums mums. Paitsi että mun karkittomuus on tainnut mennä jo yli kuukauden. Perjantaina filmtownissa meinasin hairahtaa.

  Kiitos mielikuvasta, ensin karkit ja sitten Esko :D (jäin miettimään miltä Eskon pureskelu tuntuisi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten reipasta! Taidan liittyä samaan kerhoon, kunhan nuo karkit on syöty. Syksyisin on tullut harrastettua samaa. Jouluna on sitten saanut syödä karkkia, jos on enää maistunut. Haha, hyvä, että Esko auttoi. Ihanaa, nyt mäkin kuvittelen pureskelevani Eskoa. Hyi yök. :D

   Poista
 3. Hä? Sä oot kyllä nyt niin nopea noissa sun kalustehommissa, että mä oon ihan tippunut kyydistä. Mitä suunnitteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuo sohvahomma kytenyt jo pitkään. Mystery woman. :D Mummokerhossa lissää. ;)

   Poista
 4. Olen kyllä Lauran kanssa niin samaa mieltä… Nopeat ovat käänteet… Jään odottelemaan myös kuulumisia uusista tuulista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kasata syksyn aikana uudet tuulet esityskelpoisiksi ajatuksiksi. Tällä hetkellä päässä on kaikki niin huiskin haiskin levällään, että täytyy hieman prosessoida.

   Poista

Kiva saada postia. :)