lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sekoilee aamulla keittiössä




Tiedättehän sen aamupäivän, jonka on aloittanut juomalla tuplaespresson. Haahuilee siinä sitten ympäri residenssiään. Puuhaa kamalasti, mutta ei saa yhtäkään aloittamaansa asiaa valmiiksi. ;D Tämä aamu on taas ollut sitä mulle niin tuttua sorttia. Rakas kummityttöni tulee tänään yökylään, ja piti tossa aamun ratoksi ihan vain pyyhkäistä näkyvimmät pölyt ja laittaa turha roina piiloon. Jostain kumman syystä päädyinkin astianpesukonetta tyhjentäessäni pyyhkimään lasi- ja kuppikaapin. Ristus sentään, enhän mä ole semmoista tehnyt tämän keittiön valmistumisen jälkeen kuin korkeintaan kerran! Ja kaksi vuottahan tuli täyteen tossa... useampi kuukausi sitten. ;) Rikoin touhutessani yhden vesilasinkin, kun liian vauhdilla yritin konetta tyhjentää. Hih, kuvatkin on otettu kesken ja jälkeen koneen tyhjentämisen. Inspiraatio se ei katso aikaa, eikä mieti mitään keittiöpyyhkeiden silittämisiä. ;) 










Kenellekään ei liene epäselvää, ettei sitä varsinaista pölyjenhuiskimisoperaatiota ole vielä oikein niin kuin aloitettukaan. Jospas nyt laittaisin tän koneen kiinni ja lähtisin tekemään ne pakolliset ennen kuin lähdetään kaupungille hummailemaan. Iloista viikonloppua!


8 kommenttia:

  1. No kyllä nyt näyttää kaappi siistiltä:)! Ahkera sinä! Mun pitäis muuten tehdä tuo sama operaatio joskus! PS. Aivan ihania kuppeja sulla kaappi täynnä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin oikein itsekin, että jo on joku siivonnut. Löytääköhän tosta maanantaiaamuna kahvikuppia unenpöpperössä, kun on liian siistiä? ;D Onnea samaan operaatioon! Miten mä jotenkin luulen, että sulla on melko lailla samanmoisia ihanuuksia kaapissas. ;)

      Poista
  2. Soot kyl tosimummo, kun on toi polkkakarkki pesuainekin ;)
    Ne on ihania. Miepä muuten arvon niitä ensi viikolla. Blogi täyttää 1v :)

    Ihanaa viikonlopun jatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mihinpä mummous muorista menisi. :) Oon aivan rakastunut tohon polkkakarkki -tuoksuun. Sun luona testasin ekaa kertaa. Osallistun siis mummiarvontaan kaikin mahdollisin tavoin. Jee, synttäreitä pitää juhlia sit kaikin mahdollisin tavoin. Myös Mummiksessa. :)

      Poista
  3. Hauskoja hetkiä kummitytön kanssa!

    VastaaPoista
  4. Nättiä, nättiä ja tosi siistiä! Täydellinen mukihylly! :)

    VastaaPoista

Kiva saada postia. :)