tiistai 28. kesäkuuta 2016

Meriruohoa seinällä

Mitäs sanotte tuosta seinästä? Sain vuoden alussa valita #unelmatapetti -blogiyhteistyön merkeissä Eco Wallpaperilta yhden uutuustapeteista seinällemme. Surkeiden sattumusten summana aikataulut venyivät ja vanuivat, eikä tämä Seagrass-tapetti lopulta päätynytkään meidän kotiamme piristämään. Onneksi sopiva seinä tuli vastaan hieman huhuilemalla. Terhi sai olohuoneensa seinälle uutta ilmettä ja minä kuvat muutoksesta teille näytettäviksi. Win-win. :) 

Meriruohokuvio on tiheimmillään tapetin alalaidassa, ja harvenee yläosaa kohti niin, ettei aivan ylhäällä ole kuviota lainkaan. Vaikka tapetti oli tilattu mitoilla meidän yli kolmemetriseen huonekorkeuteemme, se toimii hienosti myös matalammassa tilassa. Terhin tarvitsi vain päättää, leikatako tapettia lyhyemmäksi ala- vai ylälaidasta sen mukaan, paljonko halusi ylälaitaan ruohotonta aluetta.


Alla lähtötilanne. Eiköhän voi sanoa, että kyllä tapetti tuo ilmettä. Ainoa ongelma taitaa olla, että tapetointi laukaisi halun muuttaa muutamaa muutakin juttua huoneessa. Toivottavasti matonvaihtotarpeeseen vienyt projekti ei paisu ihan lumipalloefektiksi asti, Terhillä kun on mielestäni aivan ihanan viihtyisä olohuone. Tuollainen Habitatin lukuvalaisin tarvittaisiin muuten meillekin... Kiitos Terhi, kun sain tulla teille kyläilemään. :)


Postaus on toteutettu yhteistyössä K-raudan, Rautian, WallVisionin ja Metsä Boardin kanssa. Econ tapetteja voi ostaa K-raudoista ja Rautioista.


9 kommenttia:

 1. Tapetti näyttää kyllä todella hyvältä. Mikäköhän siinä on, että aina ne uudistukset paisuu ja paisuu :D
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, on se juu kummma, että kun yhtä paikkaa fiksaa, alkavat vieressä olevat jutut vaatia myös pientä laittoa. ;) Hienoa viikkoa sullekin, Outi! :)

   Poista
 2. Tää näyttää tosi upealta! Valtava muutos! Mietin tätä meidän työhuoneeseen, mutta valitsin sitten kuitenkin saman sarjan Brick -tapetin, joka sekin on aika kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti tekee niin paljon! Se Brick on myös tosi kiva. Teidän työhuone on ihana!

   Poista
 3. Ooo - se näyttää tosi hyvälle. Hauskasti tapetti korostaa ikkunaa. Se tulee ihanasti esiin tuon valaisimen kanssa, kun ei ole tauluja. Rauhallista, hillittyä ja kaunista.

  VastaaPoista
 4. Onpa tosi hyvännäköinen tapetti! Ja kaunis olohuone :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tapetti kerrassaan 😍 Mitäs sinne kuuluu? Nähdäänkö syksyllä indiedaysin päivässä?

  VastaaPoista
 6. Mikä tuo ihana lukulamppu tarkalleen ottaen on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, oon todellakin äitiyslomalla! Nyt on korjattu tieto postaukseenkin: HabiTAT. :D

   Poista

Kiva saada postia. :)