maanantai 23. toukokuuta 2016

Suvimarjalla on kesäOlipa taas juhlaa päästä viettämään päivää huippuseurassa Padasjoen Auttoisille Suvimarja Lifestyle Puotiin, jossa vierailimme viimeksi pikkujoulujen aikaan. Suvi otti iloisen bloggaajajoukkomme vastaan äitienpäivän aattona tilan omaa kaurapuuroa ja paikan päällä leivottuja kakkuja notkuvan pöydän äärellä. Saimme heti aamusta myös maistella Suvimarjan uutuussiideriä, jonka kuiva ruusuisuus sai kaipaamaan aikaa, jolloin kokonaisen lasillisen nauttiminen on taas ihan ok. ;) Juttelimme Keinuhongan tilan ja puodin kesämenoista, ja tulipa siinä vaihdettua kuulumisia bloggaajienkin kesken. Aamiaisen jälkeen tutustuimme kaupan tarjontaan. Puodissa oli tuote-esittelyjä kynsilakoista sisustustekstiilien kautta aina kuntoiluvälineisiin, eikä pieniltä tuliaisostoksilta (itselle) voinut välttyä. Suvi kertoi tilan uuden vuokramökin (rintamamiestalon, jee) remontin valmistuvan pian, ja mainitsi myös kesän kohokohdasta tilalla. Sonnirokki tulee taas. :)
 

Päivä oli helteisen aurinkoinen, ja meinasi jo omien turvonneiden jalkojen kanssa välillä uuvuttaa. Jäivät siinä sitten näkemättä tilan eläimet tällä kertaa. Mutta mikäs siinä oli odotellessa muita istuen aurinkoterassilla jalat ylhäällä ja lasi sitruunavettä kädessä. Suvin reippaan iloisella persoonallaan ja pistämättömällä tyylisilmällään kauppaan ja kahvilaan luoma tunnelma lähti tälläkin kertaa kotimatkalle mukaan. Kiitos Suvi! 

Iso kiitos myös mukana olleille murusille. Pus pus Sateenkaaria ja serpentiiniä, Musta ovi, Vai-heis-sa, Voikukkapelto, Retromoderni, Piirto, Sula mahdollisuus, Koti kaupungin laidalla, Sally's ja Call It Home. Jälleen kerran tuli todettua, että teidän kanssanne voi itkeä ja nauraa, ja joskus jopa molempia samaan aikaan. Ootte ihania.

Tervemenoa kesäreissulle hakemaan palanen Suvimarjan iloa. Aukioloista ja tapahtumista lisää täällä

 

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköinen paikka ja hitsin hyvä kuva Fridasta!
  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frida onnistuu aina kuvissa, vaikkei edes yrittäisi. :) Tuo paikka on ehdottomasti visiitin arvoinen.

   Poista
 2. Moi murunen <3 Tulin tänne kurkkimaan, että mitähän teille kuuluu. Vastassa olikin kuvia meidän ihanasta kesäpäivästä. Toivottavasti nähdään pian taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näkemisiin toivottavasti pian. Mulla on sulle se yksi sisustustavarakin. :)

   Poista

Kiva saada postia. :)